در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن لازانیا و کدو را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
مواد لازم لازانیا و کدو :
مواد لازم
|
اندازه
|
مقدار / کالری
|
روغن زیتون
|
به میزان لازم
|
100 گرم / 900 کالری
|
پنیر خامه ای
|
۲۵۰ گرم
|
100 گرم / 439 کالری
|
پنیر پیتزا
|
یک بسته
|
100 گرم / 330 کالری
|
کدوی سبز متوسط
|
دو عدد
|
100 گرم / 17 کالری
|
سیر خرده شده
|
یک حبه
|
100 گرم / 120 کالری
|
مرزنجوش خشک شده
|
دو قاشق چایخوری
|
نامشخص
|
لازانیا
|
یک بسته
|
100 گرم / 159 کالری
|
موزارلا (در صورت دلخواه)
|
نصف پیمانه
|
100 گرم / 289 کالری
|
نمک و فلفل
|
به میزان دلخواه
|
100 گرم / 0 کالری
|
طرزتهیه لازانیا و کدو :
فررا از قبل با درجه حرارت ۴۲۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک ظرف متوسط پنیر خامه ای، پنیر، پیتزا نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کدوی سرخ شده، سیر، مرزنجوش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
*. ظرف و یا سینی فر را چرب کنید. لازانیا را نیز مانند ماکارونی آبکش کنید. مقداری از مواد را در ظرف ریخته روی آن را با لازانیا بپوشانید. حال مقداری از مخلوط پنیر را به آن اضافه کنید. این کار را تکرار کنید حال روی آخرین لایه، پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.
*. روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فراز قبل گرم شده قرار دهید. بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه فویل را بردارید.۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر حرارت دهید تا روی آن طلایی شود. قبل از سروکردن، ظرف غذا را به مدت ده دقیقه از فر درآورید.
خواص کدو :
*. کدو سبز دارای مقدار مفیدی فولات، پتاسیم و ویتامین A است که بدن به آن ها نیاز دارد.
*. کدو سبز دارای ویتامین C و لوتئین است که هر دوی آن ها برای چشم مفید می باشند.
*. از لحاظ طب قدیم، سرد و خنک کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند.
*. تخم کدوی خام، کرم روده را دفع می کند و برای رفع یبوست و اختلالات گوارشی مفید است.
*. پوست خشک شده آن برای درمان بواسیر و خونریزی معده و روده مفید است.