0

لازانیا و کدو

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

لازانیا و کدو

 

 

 

در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن لازانیا و کدو را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

 

 

لازانیا و کدو,طرز تهیه لازانیا و کدو,روش تهیه لازانیا و کدو

 

 

مواد لازم لازانیا و کدو :

 

 

  

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

روغن زیتون

به میزان لازم

100 گرم / 900 کالری

پنیر خامه ای

۲۵۰ گرم

100 گرم / 439 کالری

پنیر پیتزا

یک بسته

100 گرم / 330 کالری

کدوی سبز متوسط

دو عدد

100 گرم / 17 کالری

سیر خرده شده

یک حبه

100 گرم / 120 کالری

مرزنجوش خشک شده

دو قاشق چایخوری

نامشخص

لازانیا

یک بسته

100 گرم / 159 کالری

موزارلا (در صورت دلخواه)

نصف پیمانه

100 گرم / 289 کالری

نمک و فلفل

به میزان دلخواه

100 گرم / 0 کالری

 

 

 

طرزتهیه لازانیا و کدو :

 

فررا از قبل با درجه حرارت ۴۲۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک ظرف متوسط پنیر خامه ای، پنیر، پیتزا نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کدوی سرخ شده، سیر، مرزنجوش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

 

*. ظرف و یا سینی فر را چرب کنید. لازانیا را نیز مانند ماکارونی آبکش کنید. مقداری از مواد را در ظرف ریخته روی آن را با لازانیا بپوشانید. حال مقداری از مخلوط پنیر را به آن اضافه کنید. این کار را تکرار کنید حال روی آخرین لایه، پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.

 

*. روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فراز قبل گرم شده قرار دهید. بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه فویل را بردارید.۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر حرارت دهید تا روی آن طلایی شود. قبل از سروکردن، ظرف غذا را به مدت ده دقیقه از فر درآورید.

 

 

 

خواص کدو :

 

*. کدو سبز دارای مقدار مفیدی فولات، پتاسیم و ویتامین A است که بدن به آن ها نیاز دارد.

 

*. کدو سبز دارای ویتامین C و لوتئین است که هر دوی آن ها برای چشم مفید می باشند.

 

*. از لحاظ طب قدیم، سرد و خنک کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند.

 

*. تخم کدوی خام، کرم روده را دفع می کند و برای رفع یبوست و اختلالات گوارشی مفید است.

 

*. پوست خشک شده آن برای درمان بواسیر و خونریزی معده و روده مفید است.

دوشنبه 17 اسفند 1394  7:23 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها