0

روایت ناطق نوری از جلسه انتخاباتی 3 نفره در ناهارخوری مجمع تشخیص

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

روایت ناطق نوری از جلسه انتخاباتی 3 نفره در ناهارخوری مجمع تشخیص

حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری، از چهره های سنتی اصولگرایان که سابقه ریاست مجلس شورای اسلامی را نیز برعهده دارد، به جزئیاتی از جلسه خصوصی با آیت ا... هاشمی رفسنجانی و دکتر روحانی در آستانه انتخابات سال 92 پرداخت.  ناطق نوری در این خصوص توضیح داد: در همین مساله ریاست‌جمهوری هم آقای روحانی خیلی به من اصرار می‌کرد. آقای هاشمی هم به من اصرار می‌کردند که شما بیا. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در مجمع تشخیص مصلحت نظام که هستیم بعد از جلسه رسمی، ناهار را نزد آقای هاشمی می‌مانیم. چند نفر هستیم که ناهار را بعد از جلسه مجمع با هم می‌خوریم که عده‌ای هم شوخی می‌کنند و ما را «انجمن اسلامی مجمع» خطاب می‌کنند.

وی در ادامه افزود: در این گروه قبل از انتخابات ٩٢ بحث بر سر این بود که رئیس‌جمهور چه کسی باشد؟ همه این افراد به من اصرار می‌کردند که کاندیدا شوم. یادم هست که یک روزآقای روحانی همین بحث را مطرح کرد که آقای هاشمی گفت: «خب شما هر دو بیایید.» آقای روحانی گفت: این‌طوری که نمی‌شود و من همیشه نفر دوم فلانی بوده‌ام و ایشان اگر بیاید من حتما نمی‌آیم.» من گفتم: «بنده چون قطعا تصمیم دارم نیایم بنابر این شما بیا و اگر آمدی من حمایت می‌کنم» و تا اندازه‌ای هم که از دستم بر می‌آمد، وظیفه‌ام را انجام دادم؛ راضی هم هستم و برای موفقیت ایشان هم همواره دعا می‌کنم. به گزارش ایسنا وی که با روزنامه اعتماد گفت و گو می کرد، درخصوص آشنایی اش با حسن روحانی می گوید: من و آقای روحانی از دوران مدرسه حجتیه در سال ٤٢ با هم آشنا هستیم. در انقلاب، حزب جمهوری اسلامی و در جامعه روحانیت همواره با هم رفیق بودیم.

همکاری در مجلس هم با آقای روحانی 8 سال نیست، تمام آن پنج دوره مجلس با هم بودیم اما 8  سال به عنوان «رئیس» و «نایب‌رئیس» با هم بودیم. وی در ادامه در پاسخ به سؤالی پیرامون مشی اعتدالی روحانی توضیح می دهد:  آقای روحانی همیشه نیروی معتدلی بود. هیچ‌گاه در طول تاریخ مجلس آقای روحانی را به عنوان یک نیروی منتسب به یک جناح خاص نمی‌بینید. من این‌طور نبودم و بالاخره در رأس جریان راست بودم و رهبری می‌کردم. فراکسیون را در داخل مجلس اداره می‌کردم و در بیرون هم جبهه پیروان خط امام و رهبری و شورای هماهنگی را مدیریت می‌کردم.» ناطق نوری ادامه داد: آقای روحانی اصلا این‌طور نبود و به همین دلیل شما می‌بینید که در مجلس سوم که جناح مقابل ما اکثریت را آورد، لیست جامعه روحانیت در تهران رای نیاورد، تنها من و آقای باهنر رای آوردیم آن هم در رده ٢٨ و ٢٩. اما آقای روحانی رای آورد، به این دلیل که هم در لیست ما اسمش بود و هم در لیست مجمع روحانیون.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 16 اسفند 1394  11:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها