0

فارفاله میگو با سس قارچ

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

فارفاله میگو با سس قارچ

فارفاله میگو با سس قارچ

مواد اولیه


فارفاله (*پاستای پاپیونی شکل) یک بسته

میگو برای هر بشقاب 3-5 عدد

پیاز 1 عدد

قارچ 5 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی

کچاب 1 قاشق چایخوری

مایونز 1 قاشق غذاخوری

ماست 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

برای درست کردن سس قارچ:

* ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم.

بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.

بعد از حدود 5 دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز،* ماست،* کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.


آماده کردن میگو و پاستا:

* میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها،* زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.

* پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.

* روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید.

* سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC9879.jpg
بازدید:	23
اندازه:	33.3 کیلوبایت
شناسه:	2816

 

شنبه 15 اسفند 1394  6:01 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها