0

نان برنجی کرمانشاه

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان برنجی کرمانشاه

 

نان برنجی کرمانشاه

مواد لازم :
ـ آرد برنج -۴ لیوان
ـ کره آب شده - یک لیوان + ۳ قاشق غذا خوری
ـ پودر قند -یک لیوان
ـ گلاب-نصف لیوان
ـ تخم مرغ (زرده وسفیده جدا) - یک عدد
ـ پودر هل – به مقدار لازم
ـ زعفران دم کرده -یک قاشق غذا خوری
ـ پودر کاکائو- یک قاشق غذا خوری
ـ تخم خرفه ، خلال پسته برای تزئین – کمی

 

طرز تهیه :
آرد برنج باید سفید رنگ و خوش عطر و نرم باشد .
تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا کاملاً پف کند و اسفنجی شود .
زرده تخم مرغ و پودر قند و هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید. سفیده و گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید ودر آخر آرد برنج را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
وقتی خمیر کاملاً آماده شد، آن را در نایلون بریزید  وبه مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه ( جایی که زیاد گرم نباشد ) بگذارید تا خمیر ور بیاید.
فر را از قبل روی 300 درجه تنظیم کنید. خمیر را داخل یک سینی به قطر نیم سانتی متر باز کنید و قالب بزنیدو با تخم خرفه و خلال پسته تزئین کنید و آنها را در سینی فر با کمی فاصله بچینید و سینی را به مدت 15  تا 20 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از فر خارج کنید.
اگر خواستید نان برنجی دو رنگ یا سه رنگ تهیه کنید مقداری از مایه نان برنجی را باپودر کاکائوی حل شده در یک قاشق آب گرم و مقداری را با زعفران مخلوط کنید و از هر کدام مقداری خمیر سه رنگ را قالب بزنید.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 15 اسفند 1394  11:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها