0

چگونه نماز بخوانیم

a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

چگونه نماز بخوانیم

چگونه نماز بخوانیم

1.jpg

با توجه به اینکه نگارش مستوفای نکات مربوط به فریضه عظیم نماز در یک مقاله و چند مقاله نمی‏گنجد، چگونگی و کیفیت نماز گزاردن را از بیان اسوه عالمیان رسول گرامی اسلام صلی‏ الله‏ علیه ‏و‏آله می‏شنویم و برای حسن ختام عین فرموده‏ های آن حضرت را بدون تجزیه و تحلیل نقل می‏کنیم به امید این که خدای متعال ما را از نمازگزاران واقعی محسوب فرماید و قلوب ما را به نور خویش روشن‏تر گرداند.

«انه قال صل صلاة مودّع فاذا دخلت فی الصلاة فقُل هذا آخر صلاتی من الدنیا و کن کان الجنة بین یدیک والنار تحتک و ملک الموت ورائَک و الأنبیاء عن یمینک و الملائکة عن یسارک و الربّ مطلع علیک من فوقک فانظر بین یدی من تقف و من تناجی و من ینظر الیک؟!»(1). (به درستی که پیامبر صلی ‏الله‏ علیه‏ و‏آله فرمود: نماز را همچون محتضر و کسی که آخرین لحظات عمرش را می‏گذراند، به جای آور! پس هنگامی که به نماز وارد شدی، بگو این آخرین نماز من در دنیاست و این‏چنین باش که گویا بهشت در برابر توست و آتش جهنم زیرپایت و فرشته مرگ پشت‏ سرت و پیامبران سمت راست تو و ملائکه الهی سمت چپ و پروردگار عالمیان از بالای سر بر تو مطلع و آگاه است، پس بیاندیش که در برابر چه کسی ایستاده‏ای؟ و با چه کسی مناجات می‏کنی؟ و چه کسی بر تو ناظر است؟!
بار خدایا ما را از نمازگزاران واقعی محسوب فرما و به وسیله ذکر و یاد خودت دلهای ما را با نور ایمان و معرفت منور گردان و قلوب ما را از آرامش و اطمینان برخوردار کن تا باعشق به تو از هیچ عاملی نهراسیم و هرگز دلهره و اضطراب و تشویشی نداشته باشیم و همواره در جوار تو در سعادت، خوشبختی و سرور و شادکامی غو طه‏ور باشیم.

پی نوشت:

1) سفینة‏البحار، صلا.

شنبه 15 اسفند 1394  5:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها