7 قدم برای پیشگیری از بددلی مردان
7 قدم برای پیشگیری از بددلی مردان
۱💠زن میتواند یک بار وقتی حال هر دو خوب بود با او در این باره گفتگو کند و محترمانه و بدور از هیجان از خودش دفاع کند در «هفت هشت کلمه یا نهایت دو سه جمله! نه یک سخنرانی انقلابی»وبا ادبیات خودش شبیه به این را بگوید:
«من پاک و مومن و عفیفم. غیرت تو را میپسندم و تهمت زده شده را اهانت بزرگی به خودم تلقی میکنم. اما بروز خشم فقط حال ما را بدتر میکند و گره را پیچیده تر و محکم تر. تو را دوست دارم تو حق داری و میتوانی از من در مورد برنامه هایم سوال کنی.
اما انتظار دارم دقت کنی این پرسش ها، چک کردن و پلیس بازی نشود. من و تو هر دو محترمیم و همدیگر را دوست داریم و باید مراقب تصویرِ محبوب خود، در ذهن یکدیگر باشیم.»
۲💠مهم ترین عملکرد زن در این روند ایجاد حس حمایت، اطمینان و امنیت در همسرش است. عبادت هایش را مخفی نکند بگذارد شوهر او را مکرر در حال نماز و دعا ببیند. این ریاء نیست، او غریبه نیست.
۳💠 زن مراعات رفتار با نامحرم را بیش از پیش در دستور کار قرار دهد. پوشش ظاهری و طریقه ی آداب و معاشرتش با دیگران به ویژه آقایان را با دقت و بدون هیچ گونه سوء تعبیری انجام دهد.
۴💠 داشتن صفحه در فیس بوک، چت و پیامک بازی در هر نوعش با هر کسی! مخرب است. از هر فعالیت اجتماعی، مهم تر؛ حفظ زندگی تان است.
۵💠 زن مخفی کاری نکند و در مسیر اطمینان سازی، شفاف سازی حرکت کند. او را در جریان کارهای عادی روزانه بگذارد، نه به عنوان گزارش دادن بلکه به عناوین مختلف از اینکه “چون می دونم نگرانم میشی” و “راستی می دونی که امروز باید برم دکتر…” و یا هماهنگی “من ظهر با مامان میخواهم بروم خونه خاله معصومه… شما میتونی عصر بیایی اونجا دنبالم؟” و مهم ترینش” اجازه گرفتن از شوهر”.
۶💠دوری از بحث و جدل و توجه به موضوعات عاطفی جبهه نگیرید بحث نکنید.گاهی فشار ها باعث میشود که زن ببرد و بگوید اصلا آره دارم هرز میپرم!در حالی که این بحثها و گفتن حرفهایی که نباید زده شود اوضاع را وخیم تر می کند.
۷💠تمام این امور باید با آرامش، صبر و مهربانی انجام شود تا لایه های شک و تردید به مرور از ذهن همسر پاک شود.
با وجود آنکه بد گمانی بیماری است که سبب آزار طرفین یک رابطه می شود اما می توان با کسب مهارت های کلامی و رفتاری، همچون بالابردن توان تحمل ابهام و محبت ورزی این اکسیر جادویی خلقت تا حد زیادی از پیشگیری این بیماری و حتی درمان آن پیش رفت
و در این بین چیزی که مهم است این است که طرفین در وهله اول باور بر بدگمانی خود داشته باشند و در وهله ثانی خواهان تغییر در رفتار خود باشند و با به کار گیری مهارت های مختلف در صدد بهبود رابطه میان خود و طرف مقابلشان باشند.
چهارشنبه 12 اسفند 1394 8:14 PM
تشکرات از این پست
borkhar