طرز تهیه کوفته برنجی با فیله مرغ
طرز تهیه کوفته برنجی با فیله مرغ :
✍ مواد لازم برای 12 كوفته 👨👩👦👦 :
مرغ : نصف سینهمرغ پخته و خردشده
زیتون : 6عدد، حلقهحلقه
فلفل دلمه رنگی : یكدوم پیمانه
برنج نیمدانه : 2 پیمانه
سیبزمینی متوسط : یك عدد، پوستكنده و خرد شده
زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
پنیر موتزارلا : 50 گرم، رنده شده
روغن ذرت یا آفتابگردان : یك پیمانه
پودرسوخاری : یكدوم پیمانه
نمك و فلفل قرمز : به میزان لازم
🍜 روش تهیه :
1- 👈 سینه مرغ، زیتون، فلفل دلمه و پنیر را در ظرفی ریخته و نمك و فلفل به اندازه کافی اضافه کنید، سپس آن را در یخچال بگذارید.
2- 👈 برنج و سیبزمینی را در یك قابلمه ریخته و آنقدر آب سرد بریزید كه به اندازه 2 بندانگشت روی آن را بگیرد. 2 قاشق مرباخوری نمك را همراه زردچوبه اضافه كرده و روی شعله زیاد به جوش آورید، سپس شعله را كم كرده و در آن را ببندید تا كاملا پخته و آب آن كشیده شود. در این مدت چندبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد و به اطراف قابلمه نچسبد. برنج و سیبزمینی باید كاملا پخته و نرم شده و آب نداشته باشد.
3- 👈 پس از اینكه برنج و سیبزمینی سرد شد، آن را با گوشتكوب له كرده یا یكبار آن را چرخ كنید تا كاملا نرم و یكدست شود.
4- 👈 یك كاسه آب كنار دستتان بگذارید. دستتان را خیس كرده و از مایه برنج به اندازه یك گردو بردارید. آن را گلوله كنید، سپس با انگشت شست داخل آن را گود كنید به طوری كه حداقل نصف قاشق غذاخوری از مایه مرغ داخل آن جا بگیرد. داخل كوفته را پر كرده و به آرامی آن را با دست جمع كرده و گرد كنید تا مایه در مركز كوفته قرار بگیرد، سپس آن را كمی پهن كرده و در پودرسوخاری غلتانده و در یك سینی بچینید. این كار را ادامه دهید تا مایه برنج و مرغ درون آن تمام شود.
5- 👈 روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفتهها را 8 تا 10 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن كاملا برشته و طلایی شود. كوفتهها را از روغن خارج كرده و روغن آن را با حوله كاغذی بگیرید، با سالاد شیرازی یا سالاد كاهو سرو كنید.
❗️نکته :
1- 👈 تابهای انتخاب كنید كه سطح روغن در آن به اندازه نصف ارتفاع كوفتهها باشد تا دور آن نیز سرخ شود.
2- 👈 مایه داخل كوفته میتواند هرچیزی باشد، حتی میتوانید داخل آن را تنها با پنیر پر كنید.
3- 👈 كوفته برنجی روغن زیادی جذب میكند، بنابراین حتما موقعی كوفته را در آن قرار دهید كه روغن داغ شده باشد. درصورت نیاز روغن اضافه كنید و به هیچعنوان از روغن سرخكردنی استفاده نكنید.
4- 👈 شكل این كوفتهها لزوما گرد نیست، اما باید طوری باشد كه یكنواخت سرخ شود.
5- 👈 میتوانید به جای سرخ كردن با قلممو كوفتهها را چرب كنید، در سینی فر چیده و با دمای 200 درجه سانتیگراد 30 دقیقه یا تا زمانیكه هر دوطرف آن برشته شود، آن را بپزید. فقط فراموش نكنید كه پس از 15دقیقه كوفتهها را از فر خارج كنید. آنها را پشتو روكنید، مجددا كمی روغن هردوطرف آنها مالیده و دوباره در فر قرار دهید.
چهارشنبه 12 اسفند 1394 6:43 PM
تشکرات از این پست
nargesza