آموزش تزیین ژله به شکل شیرینی زبان
یک ظرف پیرکس را چرب کنید (نگران نباشید ژله چربی را جذب نمی کند)
یک ظرف پیرکس را چرب کنید (نگران نباشید ژله چربی را جذب نمی کند)
برای لایه های تیره تر از دلستر و یا نوشابه یا رنگ قهوه ای خوراکی استفاده کنید
به ضخامت لایه اول که تیره است و کنجد روی آن است از ژله موزی یا ژله آناناس استفاده کنید و به جای آب سرد آن از دلستراستفاده کنید تا تیره تر شوند می شود کمی نوشابه هم زد (من هیچ کدام را نداشتم چند قطره رنگ قهوه ای خوراکی زدم)
یک لایه نازک بریزید داخل پیرکسی که چرب کردید بگذارید داخل یخچال خودش را که گرفت
یک لایه نازک بریزید داخل پیرکسی که چرب کردید بگذارید داخل یخچال خودش را که گرفت.
یک لایه با ژله آناناس یا موز را با بستنی یا خامه مخلوط می کنیم و می گذاریم تا خودش را یگیرد
یک لایه ژله آناناس یا موز را با بستنی یا خامه مخلوط می کنیم و روی لایه اول می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی گرفت ژله موز یا آناناس ساده را می ریزیم.
وقتی گرفت ژله موز یا آناناس ساده را می ریزیم و بعد پشت سر هم تکرار کنید تا ۸ لایه شود
و پشت سر هم تکرار کنید در چند مرحله بهتر است که تعداد لایه ها با لایه اول ۸ لایه بشوند (نشد هم مهم نیست) بعد که کامل خودش را گرفت با کاتر بیضی برش بدهید و در ظرف بچینید.
بعد که کامل خودش را گرفت با کاتر بیضی برش بدهید و در ظرف بچینید
با چاقو مثل تصویر از وسط لایه تیره کمی بردارید (مانند شیرینی زبان)
با چاقو مثل تصویر از وسط لایه تیره کمی بردارید (مانند شیرینی زبان)
در آخر روی آن کنجد بریزید.
در آخر روی آن کنجد بریزید
با این برش راحت تر لایه های آن را ببینید
منبع : iranbanou.com