0

آش قوروت قـــــــــَیله

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

آش قوروت قـــــــــَیله

آش قوروت قـــــــــَیله


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0747_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	86.2 کیلوبایت
شناسه:	186127

مواد لازم:

برنج ترجیحا نیم دونه: 25 گرم (نصف پیمونه پلوپز)

بلغور: 50 گرم (یه پیمانه پلوپز)

پیاز: 1 دونه متوسط نگینی شده

گوجه فرنگی خرد شده: 400 گرم ( 2 تا متوسط)

لوبیا سبز خرد شده: 200 گرم (دو پیمانه پلوپزی تقریبا)

بادمجان خرد شده: 200 گرم ( 1 دونه بزرگ)

لوبیا چشم بلبلی: 60 گرم (یک و نیم پیمانه پلوپز تقریبا)

تره خرد شده: 100 گرم

جعفری خرد شده: 100 گرم

ریحان خرد شده: 200 گرم

سیر: 8 حبه متوسط

نمک..فلفل...زرچوبه ...

فلفل سبز تند

آب گوشت یا قلم

عصاره گوشت : درصورت نبود آب گوشت

طرز پخت:

من برنج و بلغور رو با هم خیس کردم...لوبیا چشم بلبلی هم جدا خیس دادم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0652.JPG
بازدید:	0
اندازه:	50.5 کیلوبایت
شناسه:	186120

گوجه و بادمجون رو نگینی خرد کردم..بادمجون رو نمک زدم و گذاشتم تلخیش بره...

پیاز ریز شده رو توی روغن تفت دادم تا سبک بشه...زرچوبه زدم ...بعد بادمجون نگینی رو اضافه کردم هم زدم تا یکم تفت بخوره...لوبیا سبز خرد شده هم همینطور و گوجه خرد شده..بعد از اضافه کردن هر کدوم یه تفت کوچولو دادم....لوبیا چشم بلبی، برنج و بلغور خیس خورده رو هم اضافه کردم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0711.JPG
بازدید:	1
اندازه:	61.0 کیلوبایت
شناسه:	186121

من چون نمی خواستم عصاره گوشت استفاده کنم همینجا فلفل و کمی زیره (به دلخواه) اضافه کردم...هم می زنیم و بعد آب قلم صاف شده که داشتم اضافه کردم و با حرارت متوسط گذاشتم مواد بپزه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0713.JPG
بازدید:	0
اندازه:	40.6 کیلوبایت
شناسه:	186122

بلغور و برنج آب زیاد می کشه...پس آب جوش دم دستتون باشه..چیزی حدود 3 لیتر آب برای مواد بالا نیازه..ولی خب من گفتم اندازه ها رو دقیق نگرفتم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0714.JPG
بازدید:	0
اندازه:	52.8 کیلوبایت
شناسه:	186123

تو این فاصله سبزی ها رو خرد کردم..می بینین که نسبت ریحان دو برابر جعفری و تره هست

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0742.JPG
بازدید:	0
اندازه:	58.0 کیلوبایت
شناسه:	186124

حبوبات که پختن سبزی خرد شده رو توش ریختم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0743.JPG
بازدید:	0
اندازه:	45.0 کیلوبایت
شناسه:	186125

نیم ساعت بعد کشک و فلفل سبز تند رو می ریزیم (من فلفل سبز نریختم)

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0744.JPG
بازدید:	0
اندازه:	57.5 کیلوبایت
شناسه:	186126

یه جوش ملایم که زد سیر له شده رو می ریزیم توش و می چشیم و کم و کسری رو میزون می کنیم و یه قل زد خاموش می کنیم....این آش خوشمزه رو از دست ندین که محشررررررررره

قیله Ghayle به تکه های گوشت کوچیکی که در قدیم در خمره های پر روغن نگه می داشتن گفته میشه..پس نتیجه اخلاقی اینکه احتمالا الانم میشه تکه های گوشت توش انداخت و خوشمزه ترش کرد

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0753_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	87.7 کیلوبایت
شناسه:	186128

سه شنبه 11 اسفند 1394  9:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها