محققان آمریکایی می گویند،مصرف منظم هویج احتمال بروز سرطان سینه را تا 60 درصد کاهش می دهد. به نقل از سایت یاهو هلث،میوه ها و سبزیجات دیگر غنی از رنگدانه ای به نام بتا کاروتن مانند اسفناج،فلفل دلمه ای و انبه نیز همین اثر را دارد.بتا کاروتن نوعی ماده شیمیایی است که به طور طبیعی تولید می شود و به گیاهان خوراکی رنگ های شاد می دهد. سال هاست که محققان مصرف این ماده را به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی توصیه می کنند تا از بروز بیماری های کشنده مانند بیماری قلبی و سرطان پیشگیری شود. نتایج بررسی های اخیر نیز نشان می دهد که اثرات مفید این ماده در برابر سرطان سینه خیلی بیشتر از آن چیزی است که تصور می شد . به گفته محققان یک برنامه غذایی سالم شامل هویج می تواند با حفظ وزن سالم، خطر بروز سرطان را کاهش دهد.