آش آلو
در این روزهای پایانی سال توصیه می کنم که این آش خوشمزه را بپزید و به همراه خانواده ی محترم تان آن را میل نمایید.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
برنج 200 گرم
لپه 100 گرم
سبزی* 500 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده شد 1 عدد
آلو زرد یا آلو سیاه 200 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ، سیر داغ برای تزیین
پیاز داغ 2 قاشقغذاخوری
سرکه یک دوم پیمانه
شکر 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج را با 1 لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا به صورت کته در آید. سپس آن را با گوشت کوب برقی له کنید تا صاف شود.
پیاز داغ را با زردچوبه و کمی روغن تفت دهید و لپه را اضافه نموده، نیم لیتر آب به آن اضافه کنید تا لپه پخته شود.
سپس برنج را نیز اضافه کنید و سبزی را که از قبل شسته و خرد کرده اید در این زمان بیافزایید.
پس از چند جوش،آلو را که حدود نیم ساعت با کمی آب خیس کرده اید، شسته و به آش بیافزایید. اگر لازم بود کمی آب جوش اضافه نمایید
00 گرم گوشت را با یک پیاز رنده شده ترکیب کنید و سرگنجشکی آماده کرده و داخل آش بریزید.
پس از آن که تمام مواد، پخته شد، شکر را با سرکه مخلوط نموده و به آش اضافه نمایید.
آش که جا افتاد، آن را در ظرف کشیده و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین نمایید.
انرژی کل: 2300 کیلو کالری
تغذیه وسلامت
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی
سه شنبه 11 اسفند 1394 7:57 PM
تشکرات از این پست
nargesza