مواد لازم
برای ۶ نفر
مرغ پاک کرده = یک عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم
آلوی خشک = ۵۰۰ گرم
لپه = ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده = ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
زعفران سائیده = یک قاشق چایخوری
شکر = ۲قاشق سوپخوری
نمک = به مقدار کافی
آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و ۲ تا ۳ لیوان آب می گذاریم نیم پز شود کمی به آن نمک می زنیم آلو را با آبش در خورش می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آلو با مرغ کاملا بپزد و زیاد له نشود بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم باشکر داخل خورش می ریزیم وقتی خورش به روغن افتاد آنرا می کشیم.
ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم وبرای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.