وب سایت آشپز باشی: این ریزوتوی مرغ, یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیا به شمار می آید که در رستوران های سراسر دنیا سرو می شود. اما هر آشپزی به سلیقه خود مقداری طرز تهیه را تغییر می دهد.
مواد لازم :
-
مرغ باریک خرد شده : 900 گرم
-
پیاز درشت خرد شده : 1 عدد
-
پیمانه عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
-
زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای خوری
-
پودر پنیر پارمزان : 60 گرم
طرز تهیه :
1. 4 قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده , مرغ و پیاز را در آن سرخ نمایید تا طلایی شوند .
2. برنج را به ماهیتابه افزوده خوب هم بزنید و به مدت 15 دقیقه بپزید .
3. عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید . آب انگور سفید , زعفران , نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. به مدت 20 دقیقه این مخلوط را جوشانده , گاهی هم بزنید و در صورتی که ریزوتو سفت شد , دوباره مقداری عصاره به آن اضافه نمایید.
4. ریزوتو را 2 تا 3 دقیقه کنار بگذارید , هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید . پنیر پارمزان و باقی مانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید