این آش خوشمزه آش بادمجان ملایره که با طرز پخت این آش آشنا می شویم .
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
بادمجان 200 گرم
بلغور 1 فنجان
گوشت گوسفند 300
پیاز 1 عدد
عدس نصف فنجان
نعناع سیر زردچوبه فلفل نمک مقدار
روغن یک چهارم فنجان
طرز تهیه آش بادمجون ملایری:
بادمجان حلقه شده باشد , بلغور گندم خیس خورده باشد , گوشت دنده با استخوان باشد , عدس تمیز و شسته شده باشد , نعناع و
سیر سرخ شده باشند . گوشت استخوان دار را با پیاز و 4 لیوان آب , زردچوبه , نمک و فلفل داخل دیگ زودپز می گذاریم تا بپزد ,
پس از پخته شدن عدس آن را به گوشت پخته اضافه می کنیم , بلغور را در قابلمه جدا با 7 لیوان آب بهمراه پیاز خرد و سرخ شده
می گذاریم تا به مدت یکساعت با حرارت ملایم بپزد , سپس آنرا به گوشت و آبگوشت و عدس اضافه می کنیم ( استخوانهای گوشت
را باید جدا کرده سپس بگوییم )همه مواد را مخلوط کرده و مقداری هم می زنیم , بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در کمی روغن سرخ
می کنیم , سپس با مقداری نعناع و سیر سرخ شده به میزان 3 قاشق غذاخوری در آش ریخته و هم می زنیم تا با حرارت ملایم جا بیفت ,
اکنون آش را در ظرف میکشیم و با پیاز و نعناع سرخ شده روی آش را تزیین می کنیم.