مجله آشپزی مثبت - میترا یوسفی: خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ میشود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی میکند. حالا در فصل زمستان هستیم میتوانید این دسر اصیل و خوشمزه میانهایها و البته آذربایجانیها را امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
-
2/1 و 1 پیمانه بلغور گندم
-
8 ق س آرد گندم
-
6 لیوان آب سرد
-
1 پیمانه شیر
-
2 ق س عسل
-
50 گرم کره
طرز تهیه:
1. بلغور را که از شب قبل خیس کردهاید بگذارید با سه لیوان آب بپزد و خوب آبش کشیده شود.
2. حالا آرد را در تابهای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
3. بلغور پختهشده و سه لیوان آب سرد باقیمانده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مواد روی حرارت غلیظ شود.
4. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید دسرتان سرد شود.
5. در یک ظرف مناسب کره، شیر و عسل را باهم مخلوط کنید و آن را وسط دسر بریزید.
نکته
این دسر را میتوانید با شیره انگور هم سرو کنید.