0

خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما

مجله آشپزی مثبت - میترا یوسفی: خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند. حالا در فصل زمستان هستیم می‌توانید این دسر اصیل و خوشمزه میانه‌ای‌ها و البته آذربایجانی‌ها را امتحان کنید.
 

خَشیل غذای پیشنهادی آذربایجانی ها



مواد لازم برای 4 نفر

  • 2/1 و 1 پیمانه بلغور گندم
  • 8 ق س آرد گندم
  • 6 لیوان آب سرد
  • 1 پیمانه شیر
  • 2 ق س عسل
  • 50 گرم کره


طرز تهیه:

1. بلغور را که از شب قبل خیس کرده‌اید بگذارید با سه لیوان آب بپزد و خوب آبش کشیده شود.

2.   حالا آرد را در تابه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

3.   بلغور پخته‌شده و سه لیوان آب سرد باقیمانده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مواد روی حرارت غلیظ شود.

4.   حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید دسرتان سرد شود.

5.  در یک ظرف مناسب کره، شیر و عسل را باهم مخلوط کنید و آن را وسط دسر بریزید.

نکته

این دسر را می‌توانید با شیره انگور هم سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 8 اسفند 1394  11:48 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها