0

اسيديته خون

 
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

اسيديته خون

هنگامي كه اسيديته خون و مايعات بدن از حد معمول افزايش مي يابند مشكلات بسياري را در بلند مدت براي فرد پديد مي آورد كه به برخي از آنها اشاره مي كنيم:
1- پيري زود رس.
2-آسيب به سيستم قلبي-عروقي-افزايش تصلب شرايين.
3- افزايش وزن، چاقي و ديابت.
4-سنگ كليه و نارساييهاي كليوي و مثانه اي.
5-كاهش عملكرد سيستم ايمني بدن.
6-افزايش آسيبهاي راديكالهاي آزاد خون.
7-پوكي استخوان.
8- درد مفاصل، آرتروز، درد عضلات و تجمع اسيد لاكتيك.
9-خستگي مزمن-سردرد-سر گيجه-ترش كردن(رفلكس معده)- كاهش انرژي.
10-افزايش ترشحات مخاطي.
11-افزايش تنش واسترس- بي خوابي.
12-خشكي پوست ومو-ناخنهاي شكننده.
13-افزايش بروز سرطان.
14-كاهش توانايي بدن در جذب مواد معدني و ديگر مواد مغذي.
 
مواد غذايي كه پس از مصرف بدن را اسيدي ميكنند (20 تا 40 درصد رژيم غذايي را بايد شامل گردد):
شيرين كننده هاي مصنوعي-گوشت-نوشابه هاي گازدار-غلات و حبوبات فاقد سبوس-شكلات-سيگار-قهوه-داروها-ماهي-مربا-ژله ها-پاستا-شيريني و كيك-نمك-شكر سفيد-چاي سياه-سركه سفيد-شير-تخم مرغ-لبنيات - ذرت-عدس- زغال اخته-آلو-بستني-سوسيس و كالباس-آسپرين-غذاهاي سرخ كرده -آب ميوه هاي غير طبيعي (موجود در سوپر ماركتها)- ترشي ها.


نکته : البته بيش از حد قليايي شدن خون نيز براي بدن مضر ميباشد و بايد سعي شود تا تعادل اسيد و باز بدن با مصرف رژيم غذايي مطلوب حفظ گردد. از آنجايي كه بدن در محيط اندكي قليايي تر بهترين كارايي را داراست بنابراين بايد بيشتر از غذاهايي كه پس از گوارش يافتن توليد (باز)  مي كنند استفاده شود. ميزان اسيدي و قليايي بودن مواد غذايي پس از گوارش آنها تغيير مي يابد. مثلا پرتغال كه يك ميوه بسيار اسيدي ست پس از متابوليزه شدن ادرار را قليايي مي كند.
 
مواد غذايي كه پس از مصرف بدن را قليايي ميكنند (60 تا 80 درصد رژيم غذايي را بايد شامل گردد):
تمام ميوه ها به غير از آلو-تمام سبزيجات-جوانه ها-ادويه جات-نخود فرنگي-لوبيا-آجيل(بادام) -عسل.
 * با خيساندن آجيلها (مغزها) درون ظرف آب به مدت چند ساعت ميتوانيد از خاصيت توليد اسيد اين مواد غذايي بكاهيد.
*  با طولاني كردن مدت جويدن غلات ميتوانيد از خاصيت اسيد سازي آنها بكاهيد.
 
نکات قابل توجه :
·         میوه‌هایی که طعم ترش دارند (نظیر مرکبات) حاوی مقادیر زیادی باز (به علت دارا بودن مواد معدنی باند شده به طور طبیعی) هستند که ما قادر به تشخیص آن نیستیم، ولی آن‌ها نقش مهمی در تنظیم اسیدیته و تأمین قلیای بدن بر عهده دارند.
·         از آن‌جایی که ترکیبات معدنی نظیر سدیم، پتاسیم، منیزیم و کلسیم به سیترات متصل هستند (که مخصوصاً در مرکبات، سبزیجات و برگ‌های سبز وجود دارد)، هنگامی که در بدن متابولیزه می‌شوند، این مواد معدنی طبیعی، اسید بدن را خنثی نموده، بنابراین اسیدیته بدن را به میزان نرمال بر می‌گردانند.
·         انجام ورزش منظم به وسیله تسریع در عملکرد تنفسی و سیستم گردش خون باعث کاهش اسیدیته بدن شده و در تنظیم اسیدیته نقش موثری دارد. بهترین ورزش‌ها، پیاده‌روی، دو و دوچرخه‌سواری است.
·         آب زیاد بنوشید، هر روز حدود 6 تا 8 لیوان آب بنوشید که 1 تا 2 فنجان آن می‌تواند چای گیاهی یا میوه‌ای باشد.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  7:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها