0

واکنش امام به بنی‌صدر: غلط می‌کنی قانون را قبول نداری!

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ماجرای روز رای عدم کفایت بنی صدر در مجلس اول

با بالا گرفتن تنش‌ها میان بنی صدر و مجلس و نیز سخنرانی‌های تنش آلود وی در جمع مردم، درحالی که رژیم بعث به مرزهای ایران تجاوز کرده است، شرایط سیاسی کشور متلاطم می‌شود. همان طور که در بخش پیشین این گزارش، که براساس «مستند پارلمان» تنظیم می‌شود، آمد امام و دیگر یاران انقلاب اسلامی تلاش می‌کنند تا با آرامش و توصیه‌هایی به عناصر مختلف سیاسی ازجمله رئیس جمهور شرایط کشور را آرام نگه دارند. این تلاش‌ها اما در بنی صدر کارگر نمی‌افتد تاجایی که موضوع عزل بنی صدر از ریاست جمهوری  به یکی از مباحث داغ مجلس اول تبدیل می‌شود که جزئیات و چگونگی آن را در این گزارش می‌خوانید.

با سماجت بنی صدر در خصومت آشکار با نهادهای انقلابی و مجلس امام مواضع صریح تری می‌گیرد: «نمی‌شود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط می‌کنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد. نباید از مردم پذیرفت، از کسی پذیرفت، که ما شورای نگهبان را قبول نداریم. نمی‌توانی قبول نداشته باشی.» فرصت بنی صدر برای بازگشت به دامان انقلاب ظاهراً در حال اتمام است.  

امام در دیدار با نمایندگان مجلس در 6 خرداد 60 می‌فرمایند: «واقعاً سر فرود بیاورید در برابر قانون و واقعاً سر فرود بیاورید مقابل اسلام، لفظ را همه می‌گویند شاید شیطان هم ازش بپرسند بگوید من انقلابی ام... من هم می‌توانم بگویم من در صفِ اول جنگ دارم جنگ می‌کنم، ولی اینجا افتادم همینطور. باید به حسب واقع، به حسب انصاف، به حسب وجدان، این مردمی که شماها را روی کار آورده‌اند، این مردم کوچه و محله و زاغه‌نشین که شماها را روی مسند نشانده‌اند ملاحظه آنها را بکنید، و این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست، و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است یکی از «ایام ا...‌» ـ خدای نخواسته ـ باز پیدا بشود. و آن روز دیگر قضیه این نیست که برگردیم به ۲۲ بهمن. قضیه[این]است که فاتحه همه ما را می‌خوانند! »

هشدار نماینده بنی صدر به وی
با وجود هشدار امام، بنی صدر در برابر مصوبات مجلس مسیر بی‌اعتنایی را در پیش گرفته است. بنی صدر 13خرداد 1360 در نامه‌ای خطاب به حجت الاسلام اشراقی نماینده اش در هیئت حل اختلاف خواستار بحث آزاد درمورد نحوه انتخاب نخست وزیر می‌شود. در این نامه تیغ تیز انتقاد بنی صدر متوجه آیت ا... بهشتی است. پافشاری بنی صدر بر اقدامات غیرقانونی، حتی انتقاد حجت الاسلام اشراقی را که نماینده بنی صدر در کمیته 3 نفره است برانگیخته است. وی خطاب به رئیس جمهور بنی صدر می‌نویسد: «آیا قبول مصوبات مجلس و گردن نهادن به حکم قانون نامش حذف رئیس جمهوری است؟»نماینده بنی صدر به وی گوشزد می‌کند: اگر مصوبه مجلس شورای اسلامی مورد تأیید شورای نگهبان واقع شد، مخالفت با آن مخالفت با قانون اساسی است.

هاشمی رفسنجانی: نباید رهبری را فقط برخی مواقع قبول داشت
هاشمی رفسنجانی نیز در جلسه 19خرداد با تبیین جایگاه رهبری در نظام جمهوری اسلامی، یادآور می‌شود که مسئله رهبری در انقلاب ما یک لفظ نیست، بلکه یک واقعیت و ادامه ولایتی است که در مکتب شیعیان به عنوان اصل مهم این مکتب مطرح است. رئیس مجلس از کسانی که رهبری را در برخی مواقع و فقط در حد منافع شخصی و گروهی قبول دارند، به شدت انتقاد می‌کند. هیئت 3 نفره از نتایج تحقیق و بررسی خود گزارشی می‌دهد: متأسفانه آقای رئیس جمهور، در سخنرانی شان برای پرسنل نیروی هوایی شیراز و در 2مصاحبه اخیرشان، برخورد منطقی و اصولی نداشتند وحتی از قانون اساسی هم تخلف داشته‌اند که امضا نکردن مصوبه مجلس را نسبت به وزارتخانه‌های بدون سرپرست دلیل این تخلف دانستیم. و روزنامه انقلاب اسلامی به دلیل طرح مسائل منشأ تخلف و اختلاف و اینکه موجب رودر رو قرار دادن مردم می‌شود تخلف کرده است.

بهشتی: شورای نگهبان در تفسیر قانون اساسی فصل الخطاب است
آیت ا... بهشتی نیز در این باره در تاریخ 21 خرداد توضیح می‌دهد: «امام هیئت 3 نفره رسیدگی به اختلافات را معین کردند، حتی در برابر این هیئت هم ایستادند، خب پس چی؟! هیئت 3 نفره اعتبار ندارد؟ غرض ورزی می‌کند؟ شورای نگهبان اعتبار ندارد؟ غرض ورزی می‌کند؟ مجلس نمایندگان منتخب ملت اعتبار ندارد؟ اینها در یک گروه هستند، دولت اعتبار ندارد؟ پس چی اعتبار دارد؟! ... در مورد اینکه آیا نخست وزیر اصلاً خود به خود سرپرست وزارتخانه‌هایی است که هنوز سرپرست ندارد، یا باید مجلس تصویب کند یا باید رئیس جمهور تصویب کند در این باره اختلاف است، در مواردی که در فهم قانون اساسی اختلاف باشد و در اینکه مصوبه‌ای که مجلس دارد، مطابق قانون اساسی است یا نه چه کسی باید نظر بدهد؟ شورای نگهبان! و وقتی شورای نگهبان نظر داد دیگر هم رئیس جمهور باید آن نظر را اطاعت کند و هم دولت باید اطاعت کند، هم مجلس باید اطاعت کند، هم شورای عالی قضایی باید تبعیت کند. 
همه باید تبعیت کنند. برای تشخیص انطباق یا عدم انطباق مصوبات و تصمیمات مجلس با قانون اساسی، شورای نگهبان مسئول است، فقط شورای نگهبان! همه باید از آن تبعیت کنند و تازه تشخیص اینکه آیا چیزی امر قانونی مطابق اسلام هست یا نه، آن هم قانون اساسی گفته است از وظایف 6 فقیه شورای نگهبان است که با اکثریت، رأی می‌آورند. همه چیز تکلیفش مشخص شده است. ما در قانون اساسی به این معنا اصلاً بن بست نداریم. پس دیگر هیچکس نباید نگاه بکند به مصوبات مجلس، نگاه کند به مصوبات شورای نگهبان، اگر یک جایی خلاف میلش بود، بگوید نخیر آقا، اینجا شورای نگهبان بی‌غرضانه رأی نداده است. خب این بد است».

درخواست مردم از مجلس برای عزل بنی صدر
 عده زیادی از مردم در برابر مجلس تجمع کرده‌اند و خواستار عزل بنی صدر از سوی مجلس می‌شوند. رئیس مجلس هم در سخنانی در میان تجمع کنندگان قول پیگیری مطالبات آن‌ها را می‌دهد. او در این میان از نامه 120 تن از نمایندگان برای سلب رأی کفایت بنی صدر خبر می‌دهد.   سرانجام در جلسه 26خرداد دوفوریت طرح عدم کفایت رئیس جمهور که به امضای تعداد زیادی از نمایندگان مجلس رسیده است تصویب می‌شود. 
هاشمی رفسنجانی در میان تجمع کنندگان مقابل مجلس می‌گوید: مسئله عدم فوریت کفایت به تصویب 138 تن از نمایندگان مجلس رسید. جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز با ارسال تلگرامی به نمایندگان مجلس تأکید می‌کند که مردم با برپایی راهپیمایی میلیونی  خواستار برکناری بنی صدر هستند. اقشار مردم خطاب به بنی صدر شعار می‌دهند: «حالا که رهبرت مصدق شده، رأی ما رو پس بده» در جلسه علنی روز 27 خرداد 60، طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر در مجلس مطرح می‌شود. در این جلسه هاشمی رفسنجانی طی سخنانی می‌گوید:  به عنوان رئیس مجلس ضمن اینکه این عمل جراحی را یک ضرورت تشخیص می‌دهم، متأسفم که وقت گرانبهای مجلس شورای اسلامی صرف موضوعی می‌شود که بهتر بود در حل مشکلات با ما همکار باشد. 
هاشمی رفسنجانی در میان مردم که به صورت روزانه مقابل مجلس تظاهرات می‌کردند حاضر شده و گزارش روند بررسی این طرح را مطرح می‌کند و از حضور مردم در این صحنه تشکر می‌کند.  آیت ا... خامنه‌ای در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی می‌گوید: «آقای بنی صدر و دوستان ایشان حرفی که نزده باشند ندارند، ما هستیم که هزاران حرف نزده داریم، صدبار لب گشودم و بیرون نریختم/ خون‌ها که موج می‌زند از سینه تا لبم... ماهستیم که اگر حرف بزنیم خیلی از سرائر آشکار خواهدشد و به احترام امام نگفتیم و الان هم که داریم می‌گوییم به خاطر این است که تا همین حد هم امام فرمود.»

آشوب خونین منافقین و هواداران بنی صدر
 30 خردادماه 1360 در حالی که چند روزی است طرح عدم کفایت بنی صدر در مجلس درحال بررسی است منافقین و طرفداران بنی صدر در خیابان‌ها آشوب به پا می‌کنند. هاشمی رفسنجانی ،رئیس مجلس در صحن علنی اعلام می‌کند: «خبر آشوب دیروز عصر را که با پرچمداری منافقین خلق و پیکار و اقلیت فدایی و به اسم رئیس جمهور در حال عزل، انجام شد اطلاع دارید. آنچه که واقع شد در جریان بحث عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور خود بهترین گواه عینی عدم کفایت رئیس جمهور است. چون نکته مهمی که من یادم است و مکرر از لبان مقدس حضرت امام شنیدم این بود که امام متأثر بودند رئیس جمهور با این گروهک‌های محارب و آشوب طلب و برانداز روابط ارگانیک برقرار کرده است و مکرر امام به من گفتند که من به ایشان(بنی صدر)پیغام دادم که موضع خودش را مقابل اینها معین کند و او جواب نداد و یک روز در حضور من و آقای بازرگان و آقای بنی صدر، امام با اوقات تلخی به آقای بنی صدر گفتند از جرائم شما این است که با این گروه‌های ضد اسلام و ضدانقلاب رابطه دارید. ایشان(بنی صدر) گفت نه! من چه رابطه‌ای دارم!؟ ایشان(امام) گفت شما اینها را مسلح کردید. امام لرزید و این جمله را گفت. بعد ایشان (بنی صدر) جواب داد و گفت من اسلحه دادم که خودشان را حفظ کنند و جانشان در خطر بود. امام گفت به درک که جانشان در خطر بود. به جهنم که در خطر باشد. شما می‌خواهید کی را در حکومت اسلامی حفظ کنید؟ با اسلحه کی؟ و با این صراحت در حضور آقای بازرگان من و دوستان دیگر و خود آقای بنی صدر  امام اینطوری با ایشان برخورد کرد و ایشان تغییر موضع نداد».

اغتشاشات خرداد 1360
مردم در پی اغتشاشاتی که در روز 30 خرداد 1360 توسط منافقین ترتیب داده شد، شعارهایی از قبیل «این سند جنایت بنی صدر» و «صل علی محمد حزب اللهی خوش آمد» سر می‌دهند. از سوی دیگر مجلس نیز در تب و تاب بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور است. رئیس مجلس در روز  31 خرداد که آخرین روز بررسی طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر است، می‌گوید: «دیروز من از لحظاتی که درگیری شروع شد تا آخر وقت تقریبا نیمه شب در جریان برخوردهای تهران بودم و مستقیماً اخبار را گاهی با صداهای خودشان می‌شنیدم. از مراکز تصمیم گیریِ منافقین و پیکاری‌ها به افراد شان در خیابان‌ها دستور داده می‌شد اتوبوس‌ها را به آتش بکشید، باجه‌های تلفن را خرد کنید، از هر جا شده ولو از داخل بیمارستان جنازه‌ای روی دست بگیرید و به میان مردم ببرید و مثل دوران انقلاب مردم را با رنگ خون آشنا کنید ولو با دادن ده‌ها شهید! این تعبیر شاید ده‌ها بار شنیده شد. این برنامه‌ای است که این‌ها دیروز برای این ملت درست کرده بودند. از دستگاه امنیتی و قضائی می‌خواهم که واقعیت را درک کنند؛ این‌ها محاربند، اینها طاغی هستند، اینها علیه جمهوری اسلامی قیام کردند. این‌ها خون ریختند. اینها دیروز در خیابان خون 16 نفر انسان پاک را به زمین ریختند و اگر موفق می‌شدند شهر را نابود می‌کردند، منتها ضعیف بودند، دیگر به این‌ها به عنوان یک حرکت سیاسی نگاه نکنیم.»

هادی غفاری: دیشب نخوابیدم و تا صبح مشغول جابه جا کردن اجساد بودم
هادی غفاری، نماینده مردم تهران در نطق خود که موافق عدم کفایت سیاسی بنی صدر است، می‌گوید: « دیروز من به صحنه‌ای رسیدم که اجساد 4 تن از برادران پاسدار شهیدمان وسط آسفالت خیابان بود. من صبح لباسم را عوض کردم و آمدم لباس قبلی که به تن داشتم خونی بود و دیشب تا صبح من مشغول جابجایی اجساد بودم و حتی 10 دقیقه هم نخوابیده ام. دیشب تا صبح من اجساد برادران پاسدار را از این غسالخانه به آن غسالخانه برای پیدا کردن نامشان ونام فامیلشان و خانواده شان می‌بردم. اما در بین دستگیرشدگان چشم شما روشن که فرماندهی عملیات به 4 قسمت تقسیم شده بود، فرماندهی عملیات خیابان مصدق که شخصا شاهد   دستگیری ایشان بودم، در یک ماشین بنز که آن بنز الان هم جلوی در است، خانم آقای بنی صدر، خانم آقای غضنفرپور، برادر خانم آقای بنی صدر. الان همه اینها در زندان اوین در دست ما هستند.»

کنایه آیت ا... خامنه‌ای به بنی صدر
آیت ا... سید علی خامنه ای، دیگر نماینده مردم تهران در مجلس نیز، به عنوان موافق عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور سخن می‌گوید: «و حتی در مقابله با مردم نیز در مصاحبه‌ای اعلام کرد که این مردمند که باید خود را عوض کنند نه من؛ یعنی مردم باید طبق نظر آقای بنی‌صدر عوض شوند. عجیب‌ترین پدیده‌ای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است، اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد، از رئیس یک دولت غیر معقول است. بارها ایشان مردم را، کارگران را، نظامیان را به مقاومت در برابر نظام موجود دعوت کرده است؛ گویا به جبران غیبت از ایران در دوران مقاومت عمومی در برابر رژیم پهلوی! تا آنجا که خبرنگار خارجی که با وی مصاحبه می‌کند، او را رئیس مخالفان دولت می‌نامد؛ ایشان هم قبول دارد!»

نطق آتشین و ضدآمریکایی موسوی خوئینی ها
موسوی خوئینی‌ها دیگر نماینده تهران نیز در نطق خود می‌گوید:« آقای بنی صدر احکام و مقررات اسلامی مبتنی بر فقاهت فقهای شیعه را قبول ندارد. آیا شما گمان می‌کنید کسی در جریان خط گرایش به آمریکا قرار بگیرد و باز هم متعبد به اسلام باشد؟ هرگز امکان ندارد! بله، دلیل اصلی اینجانب بر عدم کفایت سیاسی آقای بنی صدر این است که ایشان در متن جریان گرایش به آمریکا قرار گرفته است، ولو ناخواسته ،و از همین پایگاه است که به مقابله با نهادهای انقلابی برخاسته است. از پایگاه خط آمریکا به سپاه پاسداران حمله می‌کند. آقای بنی‌صدر از پایگاه خط آمریکا به مخالفت با سپاه پاسداران برمی خیزد وآن را تحقیر می‌کند. سپاه پاسدارانی که اسناد لانه جاسوسی نشان می‌دهد که آمریکا از بدو تاسیسش، سخت به فکر متلاشی کردن آن است، این را البته بگویم که صحبت‌های من به هیچ وجه دلالت بر این نیست که آقای بنی صدر با آمریکا همکاری می‌کرده، هر کسی بعدا بخواهد از ارائه این اسناد اراده کند که من می‌خواستم بگویم آقای بنی صدر جاسوس است، خدا او را نیامرزد. اما مگر تمام مصیبت و اشکال این است که یک نفر جاسوس باشد. همه این‌ها که در خط گرایش به آمریکا و غرب عمل می‌کنند، مگر اینها جاسوسند؟ مگر همه شان غیرمسلمانند؟ در اینها مسلمانان متعبد هستند. اما از تعبد به اسلام خط مبارزه با آمریکا را نیافته‌اند همچنان که امام یافته است.»

موسوی خوئینی ها: اگر ملت احساس کنند مجلس متمایل به آمریکاست، می‌ریزند و مجلس را نابود می‌کنند
موسوی خوئینی‌ها در ادامه نطقش می‌گوید: «به دولت و به مسئولان اعلام می‌کنم که شما بدانید امروز مسئله فقط مسئله رأی عدم کفایت سیاسی آقای بنی صدر نیست. امروز رأی به شکست خط آمریکاست.‌ای دولت حواست جمع باشد. اگر همین مجلس احساس کند که دارید به سمت خط آمریکا حرکت می‌کنید و تذکر می‌دهد و گوش نمی‌کنید، بدانید که چنین سرنوشتی شما هم در همین مجلس خواهید داشت. مجلس شورای اسلامی بداند همان گونه که امام به آقای بنی صدر توصیه کرد، مجلس بداند که این ملت شدیداً ضد آمریکاست و اگر احساس کند که این مجلس خدای نخواسته یک روزی تمایل به خط آمریکا پیدا کند همین مردم خواهند ریخت و این مجلس را نابود خواهند کرد.»
دیالمه نماینده مشهد نیز در نطق خود سندی را از اسناد لانه جاسوسی می‌خواند و می‌گوید: «افرادی که در سال‌های 39 الی 42 تحت پوشش جبهه ملی فعالیت سیاسی داشته اند: اولین فرد ابوالحسن بنی صدر. بر اساس این سند این شخص در گفتار و کردار بسیار افراطی بوده و فعلا در کشور  به سر می‌برد و از فعالین کنفدراسیون می‌باشد.»

شیوه نفوذ آمریکا به مجلس به روایت نماینده اهواز
فواد کریمی، نماینده اهواز نیز در نطق خود می‌گوید: «در بند ششم نامه لیکن به وزارت خارجه 29 مرداد 59 خطوط اصلی سیاست آمریکا در ایران چنین ترسیم می‌شود. همکاری اقتصادی، اطلاعاتی، نظامی، سیاسی برای قدم جلو گذاشتن و نفوذ در اقتصاد و سیاست ایران. در بند هفتم آمده است آمریکا می‌خواهد تا قبل از تعیین رئیس جمهور و حکومت رسمی کشور، با استفاده از دولت موقت در ارگان‌ها نفوذ کرده و عملیات سیاسی و نفوذ خود را امتحان کند. گذشته از این نمونه اسناد دیگری در جزوه شماره 10 در مورد امیرانتظام وجود دارد که در آن سند شیوه نفوذ آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس اعلام شده است.»

طمأنینه خاص هاشمی رفسنجانی در روز رأی گیری
هاشمی رفسنجانی در جلسه 31 خرداد که با طمأنینه خاصی سخن می‌گوید، نتیجه رأی گیری را اعلام می‌کند و می‌گوید: «جمع افرادی که در مجلس حاضرند، 190 نفر و آرایی که موافق عدم کفایت سیاسی آقای بنی صدر به صندوق ریخته شده، 177 نفر است.» این نتیجه با واکنش و تکبیر بسیار شدید نمایندگان مواجه می‌شود. رئیس مجلس در ادامه می‌گوید: «آقای بنی صدر به عنوان یک رئیس جمهور از قاموس جمهوری اسلامی حذف شده، شعارها برگردد به طرف آمریکا... مرگ بر آمریکا»

راهپیمایی مردم بعد از حکم عزل بنی صدر توسط امام
روز بعد از رأی قاطع نمایندگان در عدم کفایت سیاسی بنی صدر، امام در پاسخ به نامه رئیس مجلس بنی صدر را از ریاست جمهوری ایران عزل می‌کند. مردم بعد از حکم امام راهپیمایی عظیمی برگزار می‌کنند و با شعار «مرگ بر بنی صدر» از این حکم اعلام حمایت می‌کنند. هر لحظه بر وسعت جمعیت همچنین با سینه زنی و شعار «خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار» افزوده می‌شود.
31 خرداد در آخرین روز بررسی طرح عدم کفایت رئیس جمهور خبری از جبهه‌های جنگ می‌رسد. دکتر مصطفی چمران، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو شورای عالی دفاع در دهلاویه به شهادت رسید. جمعیت عظیمی برای تشییع جنازه وی مقابل مجلس آمده است. مجری برنامه می‌گوید: «اجازه بدهید پیکر شهید سردارِ بزرگ اسلام دکتر مصطفی چمران به میان جمعیت بیاید، همه این شعار را سر می‌دهیم. قاتل اصلی دکتر چمران آمریکاست. مرگ بر آمریکا» 

ترور آیت ا... خامنه ای
حذف بنی صدر از معادلات سیاسی که به فرار او و مسعود رجوی به پاریس می‌انجامد، آرامش نسبی را به کشور باز می‌گرداند. اکنون مهمترین دغدغه مردم برپایی انتخابات میان دوره‌ای مجلس است. مردم 19 شهر 5 تیرماه بار دیگر برای انتخابات نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی پای صندوق‌های رأی می‌روند و انتخابات بدون هیچ بی‌نظمی برگزار می‌شود. 
ششم تیرماه آیت ا... خامنه‌ای در جلسه پرسش و پاسخ با جوانان در مسجد ابوذر تهران، بر اثر انفجار یک دستگاه ضبط صوت حاوی بمب، مورد سوء قصد قرار می‌گیرد و از ناحیه گردن و کتف به شدت مجروح می‌شود. مردم با شعار «حزب ا... می‌میرد، سازش نمی‌پذیرد» به پشت در بیمارستان آمده اند. یکی از اطبا می‌گوید این اشکی که مردم در خیابان ریختند من را تحت تأثیر قرار داده بود و مطمئن شدم که خدا جواب این نیایش را خواهد داد و ان شاء ا... دعای ملت ما مستجاب می‌شود و آقای خامنه‌ای همان طور که تا این لحظه از خطر جسته است، از خطر رهایی پیدا می‌کنند و ان شاء ا... خدا ایشان را به ما [دوباره] خواهد بخشید.

پیام محبت آمیز  امام به آیت ا... خامنه ای
امام خمینی با ارسال تلگرامی خطاب به آقای خامنه‌ای با اشاره به نقشه‌های دشمنان اسلام تأکید می‌کنند: هر قدر شخصیت‌ها را ترور می‌کنند قدرت مقاومت را در صفوف فشرده ملت بالاتر می‌برند. دشمنان انقلاب با سوء قصد به شما که از سلاله رسول اکرم و خاندان حسین بن علی (ع) هستید و جرمی جز خدمت به اسلام و کشور اسلامی ندارید و سربازی فداکار در جبهه جنگ و معلمی آموزنده در محراب و خطیبی توانا در جمعه و جماعات و راهنمایی دلسوز در صحنه انقلاب می‌باشید، میزان تفکر سیاسی خود و طرفداری از خلق و مخالفت با ستمگران را به ثبت رساندند. 
اینان با سوء قصد به شما، عواطف میلیون‌ها انسان متعهد را در سراسر کشور، بلکه جهان جریحه دار نمودند.اینان آن قدر از بینش سیاسی بی‌نصیب اند که بی‌درنگ پس از سخنان شما در مجلس و نماز جمعه و پیشگاه ملت به این جنایت دست زدند و به کسی سوء قصد کردند که آوای دعوت او به صلاح و سداد در گوش مسلمین جهان طنین انداز است.»

پاسخ آیت ا... خامنه‌ای به پیام امام خمینی(ره)
آیت ا... خامنه‌ای در بیمارستان طی مصاحبه‌ای به این پیام محبت آمیز امام واکنش نشان می‌دهد و می‌گوید: هر وقت به یاد این می‌افتم که این حادثه موجب شده که امام عظیم الشان ما در پیام شان اظهار لطف و دلسوزی کنند و ملت بزرگ و قهرمان ما دست به دعا بردارند و دعا ‌کنند، در خودم احساس شرمندگی می‌کنم. ارادت بی‌پایان خودم را خدمت امام امت عرض می‌کنم و به ایشان عرض می‌کنم که سر خم می‌سلامت، شکند اگر سبویی.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 3 اسفند 1394  8:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها