0

انتخابات هفتم اسفند 1394

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

هشدار!

هشدار!

منبع: کانال تلگرام اخبار ویژه انتخابات https://telegram.me/taentekhab
@TaEntekhab

چهارشنبه 5 اسفند 1394  12:16 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

اعتراض 2 منتخب مردم به مصادره‌گرایی مدعیان اصلاح‌طلبی

اعتراض 2 منتخب مردم به مصادره‌گرایی مدعیان اصلاح‌طلبی

سیدعلاءالدین خادم از حوزه انتخابیه سپیدان و بیضا با انتشار بیانیه‌ای اعتراضی نوشت: با نهایت خضوع و خشوع خداوند بزرگ را شکرگزارم که الطاف کریمانه خود را در لبیک به ندای رهبری، مشمول حال مردم شریف و شهیدپرور شهرستان سپیدان نمود تا بتوانند در هفتم اسفند حماسه ارزشمندی را در تاریخ خویش ثبت نمایند. اینجانب مراتب تقدیر و سپاس خود را نثار این مردم بزرگ اعم از خانواده معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران، و همه اقشار مختلف شهری و روستایی که پیوند عمیقی در صداقت و راستی دارند، می‌نمایم.
براساس تعهدی که نسبت به ارزشهای انقلاب اسلامی و راه امام(ره) و حفاظت از قانون اساسی و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری دارم نیت خدمت خالصانه به مردم عزیز را سر لوحه کار خود قرار داده‌ام و از ابتدای ورود به عرصه انتخابات فعالیت خود را بصورت مستقل آغاز نموده و در این راه از یاری خداوند متعال و حمایت اهل بیت‌ علیهم السلام و همت و کفایت مردم بزرگوار بهره‌مند بوده‌ام و وامدار هیچ‌کس یا گروه سیاسی نیستم و بار دیگر اعلام می‌دارم که قدردان محبت و شایستگی‌های شما مردم عزیز خواهم بود. امید است بتوانم گوشه‌ای از مشکلات شهرستان را در حد توان مرتفع نموده و رضایت حضرت حق و مردم شهرستان را فراهم سازم.
همچنین دکترمحمدجواد جمالی نماینده منتخب مردم شهرستان فسا در بیانیه‌ای تصریح کرد: با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد(ص) و درود بر روح مطهر امام و شهدای گرانمایه اسلام اینجانب دکتر محمدجواد جمالی نماینده منتخب شهرستان فسا در مجلس دهم سرباز و پیرو ولایت مقام معظم رهبری و معتقد به تفکر اصول‌گرایی هستم متاسفانه در حرکتی غیراخلاقی نام بنده را در لیست‌های مختلفی قرار دادند بنده صراحتا اعلام کرده و می‌کنم عضو هیچ گروه و حزب نبوده و نیستم و تفکری بجز تفکر اصول‌گرایی ندارم.

منبع: کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news

چهارشنبه 12 اسفند 1394  8:45 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

بی‌بی‌سی: لیست امید با هیچ معیاری لیست اصلاح‌طلب نیست

بی‌بی‌سی: لیست امید با هیچ معیاری لیست اصلاح‌طلب نیست

وبسایت بی‌بی‌سی فارسی در تحلیلی نوشت: اصلاح‌طلبان در سال 92 از نامزدی حسن روحانی حمایت کردند که نه سوابقش از عضویت او در جناح اصلاح‌طلب حکایت می‌کرد و نه در میان نامزدها، نزدیک‌ترین نامزد به اصلاح‌طلبان بود.
بی‌بی‌سی می‌افزاید: بسیاری از اصلاح‌طلبان به صراحت از اعتراضات معروف به جنبش سبز انتقاد کردند و با تندروی خواندن واکنش‌ها به انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1388، خواستار درس گرفتن از آن حوادث و اصلاح تاکتیک‌ها و استراتژی خود در آینده شدند.
نویسنده خاطر نشان می‌کند: در انتخابات 94 فهرست اصلاح‌طلبان در نهایت چنان شکل گرفت که با هیچ معیار و ملاکی نتوان آن را فهرستی اصلاح‌طلبانه، در مقایسه با فهرست‌های پیشین این جریان، خواند. این فهرست، در واقع با چشم بستن بر سابقه اصلاح‌طلبانه یا اصولگرایانه نامزدهای مورد حمایت، اصل را بر حمایت آنان از دولت حسن روحانی قرار داد.
بی‌بی‌سی می‌افزاید: فهرست امید، نه فهرست اصلاح‌طلبان که فهرست طرفداران دولت است.

@kayhan_news

چهارشنبه 12 اسفند 1394  8:57 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

پایان مرحله اول انتخابات /آمارها و ادعاها

گزارش خبری کیهان
پایان مرحله اول انتخابات /آمارها و ادعاها

جریان اصلاح‌طلب با تیترهای ریز و درشت خود در رسانه‌های متبوعشان قصد دارند تا پیروزی در تهران را به کل کشور تسری داده و این گونه القا کنند که مردم در مجلس شورای اسلامی و خبرگان به جناح اصلاح‌طلب رای دادند. هدف اصلی جریان مذکور از القای این ایستار این است که فقدان پایگاه مردمی خود در کشور و همچنین شکست جریان اصلاح‌طلب در یک دهه اخیر را سرپوش گذاشته و فرافکنانه خود را پیروز ماجرای انتخابات هفتم اسفند معرفی کنند.
...به گزارش فارس، طبق اعلام آخرین نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی از کسانی که در دور اول انتخابات به مجلس دهم راه یافته‌اند و موفق به جواز شرکت در دور دوم انتخابات شده‌اند 161 نفر اصولگرا، 101 نفر اصلاح‌طلب، 17 نفر اعتدالی، 57 نفر مستقل و تعدادی نیز با گرایش نامشخص هستند.
همچنین گفتنی است که تاکنون اسامی تعدادی از نمایندگان مجلس دهم مشخص شده است، بررسی این اسامی نشان می‌دهد که تا لحظه انتشار این خبر، ترکیب مجلس دهم نسبت به مجلس نهم «۴۱ درصد» تغییر کرده است.
لیست نهایی خبرگان تهران نیز نشان از این امر دارد که تا حدودی نسبت به مجلس خبرگان پیشین ثابت مانده است و شامل تغییرات زیاد نبود.
...جریان اصولگرا نتوانست در تهران نتیجه مطلوب را مشاهده کند اما تهران کل کشور نیست و با نگاه به نتیجه سایر شهرستان‌ها پیروزی این جریان را به وضوح مشاهده می‌کنیم...
...حسین مرعشی، از اعضای ارشد حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمی‌رفسنجانی روز گذشته و پس از قطعی شدن شکست جریان ائتلاف اصلاح‌طلب در سراسر کشور، مردم شهرستان‌ها را عقب‌مانده سیاسی دانست. او همچنین مردم تهران – که به لیست مجلس ائتلاف هاشمی رأی دادند- را در حوزه سیاسی توسعه‌یافته دانست! عضو خاندان هاشمی به خبرگزاری ایسنا گفت: اکنون می‌توان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را 100، در مراکز استان‌ها 50 و در شهرستان‌ها 30 در نظر گرفت. ظرف 10 سال آینده توسعه‌یافتگی سیاسی به سراسر ایران سرایت می‌کند و مردم می‌آموزند به جای تکیه بر شناخت خود به سمت انتخاب بسته‌های سیاسی پیش بروند.
...به رغم تبلیغات و آمد و رفت گروه‌های بازرگانان خارجی به کشور،برجام نتوانست وارد زندگی مردم بشود و مردم نتیجه این مذاکرات را به صورت عملی در زندگی خود ندیدند و نهایتاً همین موضوع باعث شد بعد از 28 سال برای اولین بار مجلسی شکل بگیرد که با دولت وقت خود همسو نیست.
دلیل اصلی شکست اصلاح‌طلبان در کل کشور در جریان انتخابات مجلس دهم نیز همین موضوع بود، به این معنا که این جناح سیاسی همواره دعواهای سیاسی را نسبت به دغدغه‌های معیشتی مردم اولویت داده است.
...باید به اصلاح‌طلبان یک نکته را گوشزد کرد که «چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید» چرا که همه کشور تهران نیست اما برخی سعی می‌کنند پیروزی در تهران را به کل کشور تعمیم دهند و طوری تلقین می‌کنند که پیروز انتخابات هستند اما موفقیت اصلاح‌طلبان در تهران چیزی به وزن رای آنها یعنی حدود 29درصد اضافه نمی‌کند، بنابراین، این را نباید یک پیروزی تلقی کرد بلکه باید گفت اصلاح‌طلبان در تهران پیروز و در کشور شکست خوردند و اصول‌گرایان در تهران شکست و در کل کشور پیروز شدند.
http://kayhan.ir/fa/news/69716

@kayhan_news

چهارشنبه 12 اسفند 1394  8:59 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

حتی یک اصلاح‌طلب واقعی و جدی در بین منتخبان تهران نیست

حتی یک اصلاح‌طلب واقعی و جدی در بین منتخبان تهران نیست

صادق زیباکلام در مصاحبه با رادیو فرانسه گفت: پیروزی اصلاح‌طلبان در تهران همه به ویژه خود اصلاح‌طلبان را شگفت‌زده و شوکه کرد چون در این دوره حتی یک چهره جدی و واقعی اصلاح‌طلب را تایید صلاحیت نکردند و دو سوم این لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان، افراد ناشناخته بودند؛ اهالی رسانه و فعالان سیاسی دو سوم لیست اصلاح‌طلبان را نمی‌شناسند.
وی ادامه داد: اگر قبل از انتخابات از من می‌پرسیدند چند نفر از لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان تهران رای می‌آورند، خیلی می‌خواستم خیال‌پردازی کنم می‌گفتم حداکثر 10 نفر شناخته شده از این طرف مثل عارف، مطهری، محجوب، جلودارزاده و کواکبیان و 20 نفر از اصولگرایان.
پیش از زیباکلام، وبسایت بی‌بی‌سی در تحلیلی نوشته بود: فهرست امید با هیچ معیاری، لیست اصلاح‌طلب نیست. اصلاح‌طلبان در سال 92 از نامزدی حسن روحانی حمایت کردند که نه سوابقش از عضویت او در جناح اصلاح‌طلب حکایت می‌کرد و نه در میان نامزدها، نزدیک‌ترین نامزد به اصلاح‌طلبان بود.
بی‌بی‌سی می‌افزاید: انتخابات 94 فهرست اصلاح‌طلبان در نهایت چنان شکل گرفت که با هیچ معیار و ملاکی نتوان آن را فهرستی اصلاح‌طلبانه، در مقایسه با فهرست‌های پیشین این جریان خواند.

@kayhan_news

چهارشنبه 12 اسفند 1394  9:04 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

کاهش حامیان هاشمی در مجلس جدید خبرگان

کاهش حامیان هاشمی در مجلس جدید خبرگان

به گزارش مشرق، برای هاشمی رفسنجانی و حامیان وی که این دوره از انتخابات مجلس خبرگان را مهمتر از انتخابات مجلس برشمرده بودند، نتایج به دست آمده نشان می‌دهد علی‌رغم همه تلاش و تخریب‌هایی که از جانب تیم داخلی وی و همچنین تخریبی که رسانه‌های خارجی برای شکل‌گیری خبرگانی همسو با نظرات و خط‌مشی‌ هاشمی از خود به نمایش گذاشتند، اما این قاطبه مردم بودند که با آرا خود مجلسی ولایی‌تر و انقلابی‌تر را تشکیل دادند.
با توجه به آرایشی که مجلس خبرگان پنجم به خود گرفته است، جایگاه هاشمی رفسنجانی نسبت به مجلس چهارم تضعیف شده به نحوی که اگر وی توانست برای ریاست مجلس چهارم 24 رای را به دست آورد، در خبرگان پنجم این آمار به کمتر از رقم دوره قبل رسیده است.
تحلیل گرایش منتخبان مجلس پنجم خبرگان حکایت از آن دارد که در این دوره، 60 نفر از منتخبان مخالف جدی مشی و رفتار هاشمی رفسنجانی هستند، و مابقی منتخبان (28 عضو خبرگان) نیز با توجه به تخریب‌هایی که از سوی حامیان هاشمی علیه برخی اعضای انقلابی و مورد احترام مردم و حوزه‌های علمیه در مجلس خبرگان رهبری صورت گرفت، نقدها، ابهامات و سوالات جدی درباره همراهی و یا سکوت تایید‌آمیز هاشمی با این تخریب‌ها دارند.
به نظر می‌رسد در صورتی که هاشمی رفسنجانی بار دیگر بخواهد خود را در معرض آزمون رای خبرگان برای ریاست این مجلس قرار دهد، میزان رأی وی به کمتر از 15 رأی خواهد رسید.
سال گذشته در جریان انتخابات ریاست‌ خبرگان، هاشمی 24 رأی کسب کرده بود.

@kayhan_news

چهارشنبه 12 اسفند 1394  9:06 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

عارف: نتیجه را دیدم شوکه شدم

نشست خبری محمدرضا عارف

محمدرضا عارف گفت: فکرش را هم نمی‌کردم. تا زمان اعلام نتایج فکر نمی‌کردم وضعیت به این خوبی باشد. برآورد خود من این بود که در بهترین حالت ۲۰ نفر دور اول رای می‌آورند که ۱۵،۱۶ نفرشان از لیست ما و ۴،۵ نفر از لیست رقیب‌مان خواهند بود.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم ، روزنامه اعتماد نوشت: بعد از خوش و بش اولیه عارف گفت واقعا کار بزرگی انجام شد. این رای به خصوص در تهران پیام سیاسی دارد. کاش همه پیام آن را درک کنیم. برای تحلیل چگونگی رخداد واقعه ٧ اسفند نقبی به گذشته زد. از سال 91 شروع کرد که در دانشگاه شریف این روزها را پیش‌‌بینی می‌کرده است. هنوز تمام انتقاداتی را که هنگام ورودش به انتخابات مطرح می‌کردند، به یاد دارد. می‌گوید پیروزی امروز ثمره ناامید نشدن ما در برابر تمام ناسزاهایی است که سال 91 و 92 خوردم. وقتی به آن روزها اشاره می‌کند می‌گوید به من گفتند امنیتی‌ها تو را جلو انداخته‌اند تا در نهایت با دو، سه میلیون رای ضایع شوی و این را به پای کل اصلاحات بنویسند. خوب به خاطر دارد که سه سال پیش همین روزها به او می‌گفتند اصلاح‌طلب بدلی. می‌گوید شما که باید خوب به خاطر داشته باشید چه تهمت‌هایی به من زدند. گفتند اصلاح‌طلب بدلی‌ام. گفتند با دستور امنیتی‌ها وارد انتخابات شده‌ام. هزار و یک حرف زدند اما به هیچ کدام پاسخ ندادم. به خرداد 92 که رسید همچنان از موضع متواضعانه‌اش دفاع می‌کرد اما در عین حال تاکید داشت که «کاری با نظرسازی‌ها ندارم اما نظرسنجی‌هایی که به من می‌رسید، نشان می‌داد می‌توانم پیروز انتخابات باشم اما از ابتدا گفته بودم به خردجمعی احترام می‌گذارم و حالا افتخار می‌کنم که به راحتی از قدرت گذشتم.»

حتی یک شب راحت نخوابیدم
با عبور از آن مقطع به تشکیل شورای سیاستگذاری رسیدیم. شورایی که برای نخستین‌بار در جریان اصلاحات تمام طیف‌ها را در خود جا داد. عارف درباره شورای عالی می‌گوید: «واقعا چهار ماه و نیم سختی کشیدیم. کار بسیار پرفشاری بود که بتوانیم تمام این افراد و نگاه‌های‌شان را به هم نزدیک کنیم و در نهایت بدون انشعاب و درگیری نتیجه مطلوب را بگیریم. خوشبختانه یا متاسفانه مسوولیت این شورا روی دوش من بود. حتی یک شب نتوانستم راحت بخوابم. دایم دغدغه داشتیم و نگران بودیم.» بالاخره به هفته پایانی ماراتن انتخابات رسیدیم و از او خواستیم تا شب‌ها و روزهای سخت هفته گذشته را برای‌مان روایت کند. نگاهی به خودش کرد. گفت هشت کیلو وزن کم کردم. حتی یک ساعت آرام نخوابیدم. نگران کشور بودم که کاری نکنیم فضا دوباره دوقطبی شود.  از پنجره اتاقش نگاهی به بیرون می‌کند و می‌گوید: «وقتی مسوولیت چنین کار سنگینی را به دوش می‌کشید، حق ندارید حتی یک گاف بدهید یا اشتباه کنید. ما نباید آرامش را از مردم می‌گرفتیم. وقتی می‌خواستیم به مسجد نارمک برویم، نگران بودم. نه از این بابت که آنجا پایگاه سنتی رقیب ما است یا محل سکونت کسی که انتقادات بسیاری به او داریم. دلشوره داشتم مبادا کسی شعاری بدهد و دوباره عده‌ای با هم درگیر شوند. اما وقتی آرامش جمعیت حاضر را دیدم خیالم راحت شد.»

نتیجه را باور نمی‌کردم
وقتی پرسیدیم، فکر می‌کردید این اتفاق بیفتد؟ گفت: فکرش را هم نمی‌کردم. تا زمان اعلام نتایج فکر نمی‌کردم وضعیت به این خوبی باشد. برآورد خود من این بود که در بهترین حالت 20 نفر دور اول رای می‌آورند که 15 - 16 نفرشان از لیست ما و 4-5 نفر از لیست رقیب‌مان خواهند بود. بقیه هم دور دومی می‌شوند.  حتی به این هم اکتفا نکرد و جلوتر رفت: «واقعا تعجب کردم. باورم نمی‌شد. فکر می‌کردم شاید این نتیجه مربوط به یک منطقه خاص تهران باشد و در مراحل بعد ترکیب عوض شود.»

عارف در ادامه می‌گوید: «باید ببینیم کدام فراکسیون اکثریت را به دست می‌آورد. ما به مردم قول‌هایی داده‌ایم و آنها هم مطالباتی دارند. این رای عظیم و اعتماد گسترده به ما باید پاسخ خود را دریافت کند. بخشی از پرداختن به مطالبات مردم هم با نقش داشتن در مدیریت مجلس میسر می‌شود.»

وی در مورد هاشمی می‌گوید: او یک مهندس واقعی است. هم مهندسی سیاسی را می‌فهمد و هم درک دقیقی از عدد و رقم دارد.

همین‌طور که کتش را می‌پوشد تا از اتاق بیرون برود تک جمله‌های جالبی می‌گوید. انگار اشاره‌اش به طرح موضوع ریاست لاریجانی در مجلس است: «کسی وکیل من نیست که از قول من حرف بزند. خودم می‌دانم چه زمانی چه حرفی بزنم و جز با مشورت و اتکا به خردجمعی تصمیمی نمی‌گیریم.» موقع خداحافظی خیلی جدی می‌گوید: مردم با ما اتمام حجت کرده‌اند. خدا کند مغرور نشویم و مشکلات‌شان را حل کنیم.

منبع: http://www.tasnimnews.com/fa/news/1394/12/12/1016888

چهارشنبه 12 اسفند 1394  12:23 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
پنج شنبه 13 اسفند 1394  9:39 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

تلاش رسانه های اصلاح طلب برای القاء اهانت به مردم تهران

👈در اوج رفتار مدنی اصولگرایان انجام می شود؛

🔴تلاش رسانه های اصلاح طلب برای القاء اهانت به مردم تهران/ بازی با حیثیت مردم برای بهره برداری سیاسی!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، رفتار مدنی با تکیه بر احترام به مردم سالاری دینی از سوی اصولگرایان در حوزه انتخابیه تهران به جای الگو شدن برای جریان مقابل، بروز واکنش های غیر مدنی از سوی رسانه های آنها را به دنبال داشته است.

موضوعی که امروز از سوی رسانه های خارجی هم مورد توجه قرار گرفت به گونه ای که بی بی سی نوشت: "اصولگرایان در تهران نشان دادند که بر خلاف جریان مقابل خود که شعار آزادی و دموکراسی می دهد، در عمل پایبند به صندوق آراهستند. در راس این رفتار مدنی واکنش بزرگمنشانه حداد عادل به سیل طنز پردازی ها علیه او، نمود و بروز داشته است.

اما به نظر می رسد رسانه های اصلاح طلب با دو هدف، قصد وارونه نمایی رفتار اصولگرایان تهران بعد از انتخابات را دارند حتی اگر به قیمت هتک حرمت مردم تهران تمام شود:

اولا، بدون تردید واکنش اصولگرایان در تمکین به آراء مردم تهران باعث روشن شدن ابعاد مختلف فتنه 88 خواهد شد به گونه ای که قباحت عملکرد سران اصلاحات در مدیریت آشوبهای چند ماهه بعد از انتخابات آن سال در اعتراض به نتایج، عیان تر خواهد شد.

ثانیا؛ اصلاح طلبان نمی خواهند حنای استفاده از برچسب هایی مانند تندرو و افراطی که در فقدان برنامه مدون اداره کشور در جریان اصلاحات برای آنها تبدیل به برگ برنده شده است، رنگ ببازد؛ بنا بر این با دستپاچگی از اظهار نظر اخلاقی نامزدهای انتخاباتی شاخص در جریان اصولگرا مانند زاکانی، حداد، کوثری و... حاضرند تیتر یک رسانه های خود را بر مبنای کامنت های بی هویت در فضای مجازی به اهانت ساختگی علیه مردم تهران اختصاص دهند. اتفاقی که بعید است کمکی به منحرف کردن اذهان عمومی از واقعیت کند.

پنج شنبه 13 اسفند 1394  9:46 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

گاف عجیب وزارت صنایع برای توجیه استعفای سهیلا جلودارزاده

گاف عجیب وزارت صنایع برای توجیه استعفای سهیلا جلودارزاده

دیروز وزارت صنایع برگه‌ای را با امضای وزیر منتشر کرد که حاکی از استعفای جلودارزاده در تاریخ 27 خرداد 94 بود ولی این اقدام وزارت صنعت در حالی است که خانم جلودارزاده در تاریخ 22 دی‌ماه 94 به عنوان مشاور وزیر صنعت با سایت وابسته به این وزارتخانه مصاحبه کرده است و در چند جای این مصاحبه از وی با عنوان مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بانوان یاد شده است.
بنابراین باید از جناب نعمت‌زاده پرسید، با چه مجوزی برگه‌ حاکی از استعفای خانم جلودارزاده را صادر کرده است؟ و این قانون‌شکنی آشکار و غیرقابل توجیه با کدام انگیزه حزبی صورت پذیرفته است؟!
گفتنی است محمدرضا نجفی که نام او در ردیف 28 افراد وارد شده به مجلس دهم از حوزه انتخابیه تهران به چشم می‌خورد‌ نیز شرایط مشابهی دارد.
چنان‌که مشخص شده وی در دوران انتخابات و ماه‌های قبل از آن سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری استان مرکزی بود و در مهلت مقرر برای استعفا از سمت خود به منظور ثبت‌نام در انتخابات اقدام نکرده است و همین هم باعث شده که پرونده وی اکنون توسط هیئت نظارت بر انتخابات استان مرکزی مورد بررسی مجدد قرار گیرد.
یکی دیگر از منتخبان حوزه انتخابیه تهران نیز دارای وضعیت مشابه نجفی بوده است.
 براساس این مستندات سهیلا جلودارزاده منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بعد از مهلت قانونی برای استعفا از سمت دولتی خود، همچنان با عنوان مشاور وزیر صنعت و مسئول دفتر امور بانوان و زنان وزارت صنعت و معدن مشغول به کار بوده است.
بند (الف) ماده 29 قانون انتخابات، تاکید دارد کارمندان دولت از جمله مشاورین وزرا اجازه کاندیداتوری در انتخابات مجلس را ندارند و اگر چنین فردی به دنبال نامزد شدن برای انتخابات است باید 6 ماه قبل از ثبت‌نام در انتخابات از سمت خود استعفا داده و از آن زمان به بعد هیچ پست دولتی نداشته باشند.

@kayhan_news

سه شنبه 18 اسفند 1394  3:30 PM
تشکرات از این پست
afshinbia2
afshinbia2
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1397

پاسخ به:انتخابات هفتم اسفند 1394

نقل قول afshinbia2

نکره اید ؟ !

دخالت کنن چی میشه ؟!

در پاسخ به کاریکاتور اولی بود

...اللهم عجل لولیک الفرج...

سه شنبه 18 اسفند 1394  3:34 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

پاسخ به:انتخابات هفتم اسفند 1394

نقل قول afshinbia2

نقل قول afshinbia2

نکره اید ؟ !

دخالت کنن چی میشه ؟!

در پاسخ به کاریکاتور اولی بود

با سلام

لطفا برای پاسخ به هر نوشته، از دگمهء نقل قول همان نوشته استفاده کنید.

با سپاس

سه شنبه 18 اسفند 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نشست هم اندیشی نمایندگان اصولگرای مجلس دهم با حضور 140 نفر برگزار شد

نشست هم اندیشی نمایندگان اصولگرای مجلس دهم با حضور 140 نفر برگزار شد

در جلسه کمیته موقت سیاست گذاری فراکسیون اصولگرایان، امیر آبادی به عنوان دبیر و نقوی حسینی به عنوان سخنگوی کمیته موقت سیاست گذاری فراکسیون اصولگرایان انتخاب شدند.

به گزارش فارس،‌ سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیته موقت سیاست‌گذاری فراکسیون اصولگرایان در حاشیه نشست منتخبان اصولگرایان مجلس دهم با آیت‌الله موحدی کرمانی در جمع خبرنگاران گفت: این نشست دوشنبه 24 اسفندماه با حضور 140 نفر از نمایندگان برگزار شد که در این جلسه برخی از نامزدهای اصولگرای حاضر در دور دوم انتخابات نیز حضور داشتند.
وی افزود: در ابتدای جلسه آیت‌الله موحدی کرمانی ریاست شورای ائتلاف اصولگرایان به سخنرانی پرداخت. ایشان در سخنرانی خود بر ضرورت وحدت و انسجام اصولگرایان در مجلس دهم و اهمیت و سنگینی مسئولیت نمایندگان تاکید داشتند.
سخنگوی کمیته موقت سیاستگذاری فراکسیون اصولگرایان ادامه داد: ایشان در ادامه سخنرانی خود با توضیح پیرامون سوگندی که نمایندگان مجلس طبق قانون اساسی در ابتدای فعالیتشان در مجلس قرائت می‌کنند، محورهای سوگند یاد شده را تبیین کرده و گفتند که نمایندگان باید تلاش کنند به این قسم پایبند باشند و به همین جهت مسئولیت‌شان سنگین خواهد بود.
نقوی حسینی بر همین اساس یادآور شد: ایشان پیشنهاد دادند برای انسجام نمایندگان اصولگرا و برقراری رابطه آنها با شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان یک کمیته موقت با انتخاب حاضرین در جلسه تشکیل شود تا این مناسبات را تنظیم کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین حجت‌الاسلام تقوی عضو شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان در ادامه به ایراد سخنانی پرداخت و منشور پیشنهادی اصولگرایان در مجلس دهم را که براساس 15 اصل تنظیم شده است تبیین کردند.
سخنگوی کمیته موقت سیاست‌گذاری فراکسیون اصولگرایان ولایتمداری، حل مشکل اقتصادی به عنوان مسئله اصلی کشور، نه ضد دولت و نه دولتی بودن مجلس، استکبار ستیزی، انسجام نیروهای مومن به انقلاب، عدالت محوری و توجه به مناطق محروم و رسیدگی به امور مستضعفین، قانون‌گذاری و نظارت مستمر، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض، مدارا و جذب حداکثری نیروهای خودی و خط قرمز با فتنه همچنین کار کارشناسی و قانونی و رفتار عقلائی را اصول و مبانی اصولگرایی تبیین شده از سوی حجت‌الاسلام تقوی در این نشست عنوان کرد.
نقوی حسینی به تشریح دیگر اصول ارائه شده پرداخت و گفت:  تعامل سازنده بین نمایندگان با حفظ استقلال مجلس و تعامل سازنده با سایر قوا، حمایت از مستضعفین جهان، امت اسلامی و بیداری اسلامی و خط مقاومت، تاکید بر خط فقاهت و روحانیت و مرجعیت و تقابل با التقاط و ارتجاع، انقلابی بودن با حفظ ادب و اخلاق اسلامی، حمایت از مدیران صالح و کارآمد و مردمی از دیگر مواردی بود که عضو شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان به آن اشاره داشتند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: حاضرین در جلسه نیز دو اصل تقویت بنیه دفاعی و  توجه به پیشرفت علمی و موسسات دانش‌بنیان را پیشنهاد دادند که مقرر شد منتخبان با مطالعه و دقت بر روی منشور ارائه شده نظرات اصلاحی و تکمیلی فوق را منعکس کنند.
سخنگوی کمیته موقت سیاستگذاری فراکسیون اصولگرایان در خاتمه به بیان دیگر جزئیات نشست مذکور پرداخت و تصریح کرد: در پایان مراسم نیز انتخاباتی میان نمایندگان حاضر در جلسه برگزار شد تا کمیته موقت هفت نفره برای پیگیری امور اصولگرایان در مجلس تشکیل شود و در نهایت آقایان حاجی‌بابایی، امیر آبادی، سالک، قاضی زاده هاشمی، مصری، زاهدی و نقوی حسینی به عنوان این کمیته موقت انتخاب شدند.
گفتنی است در جلسه داخلی این کمیته امیر آبادی به عنوان دبیر و نقوی حسینی به عنوان سخنگوی کمیته موقت سیاستگذاری فراکسیون اصولگرایان انتخاب شدند.

منبع: http://kayhan.ir/fa/news/71069

پنج شنبه 27 اسفند 1394  6:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها