برانکو که اکنون تیمش با ارائه فوتبالی زیبا هواداران را با خود همراه کرده است در نشست خبری به شرایط تیمش پیش از تقابل هفته بیست و یکم برابر سایپا پرداخت.

سرمربی پرسپولیس که اکنون به همراه تیمش در جایگاه سوم جدول جا خوش کرده بار دیگر با قاطعیت از شرایط مثبت تیمش برای کسب پیروزی و شرایط بهتر صحبت کرد و گفت: مستحضر هستید بازی سختی در انتظار ماست. برابر تیمی که باثبات بازی میکند و قوی است و تا به اینجا در ردهبالا و یک امتیاز فاصلهدارند. تیمی که نکونام را ازدستداده اما آندو را جذب کرد و میدانیم بازی سختی در انتظار ماست.
وی درباره مصدومان و محرومان تیمش گفت: رضا خالقی فر به دلیل مصدومیت همچنان قادر به همراهی پرسپولیس نیست و مهدی طارمی نیز به دلیل دریافت کارت زرد برابر فولاد و محرومیت در این بازی حضور نخواهد داشت. بقیه دوستان در رقابت برای 11 نفر اصلی هستند. باید یک بار دیگر تشکر کنم از هوادارانمان که پرشور تشویق مان کردند و میخواهیم فردا هم بیایند و ما میخواهیم آنها را شاد کنیم و این بزرگترین خواسته ماست.
وی در واکنش به این سؤال که طارمی باکارت زرد بیجهت خود را از این بازی محروم کرده گفت: او یک کار غیرحرفهای کرد و جریمه خواهد شد و این کار راعمداً انجام نداده و ایشان در کنار تیم است و هیچوقت برای مرخصی این کار را انجام نداده است. شاید بدون او ضعیف شده باشیم اما بدون او همبارهابردهایم.
برانکو در مورد مشکلات خط دفاعی تیمش گفت: گلهایی که خوردهایم دلیل بر ضعف خط دفاعیمان نیست. فولاد اهواز یک شانس هم نداشت. گل در هر بازی هست و بازی با سپاهان گل دومشان تنها فرصت ایده آلشان بود. در ذوب هم اینطور و ما شانس نداشتیم. دفاع ما خودکارمیکند. بعد از فرصتهایی که از دست میدهیم عصبی میشویم و این مشکل به وجود میآید.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه از سوشا در بازی فردا استفاده خواهد کرد یا خیر گفت: سوشا در رقابت برای حضور در دروازه است و او در بین 18 نفر قرار دارد!
برانکو در مورد اینکه برنامهاش برای خط حمله سایپا گفت: آنها خطرناک هستند. سه مهاجم در کنار تیموریان و اینیک خطر بالقوه برای ماست.
او در مورد احتمال حضورشان در صدر گفت: ما در موقعیتی هستیم که نزدیکترین فاصله با صدر است. چیزی که در طول فصل مدام اعلام کردیم و چیزی که با تلاش به دنبال آن هستیم این است که با بازی بهتر امتیازات بیشتری بگیریم و به قهرمانی برسیم و بازی با سایپا یک دیدار کلیدی برای ماست. 10 بازی باقیمانده و نبرد بزرگی تا پایان باقیمانده و تیمهای زیادی بهطور منطقی در کنار ما به دنبال هدف بزرگتر هستند و نفت و تراکتور را نباید فراموش کنیم و آنها نیز به دنبال حضور در سه تیم پایانی هستند.
سرمربی پرسپولیس در مورد طرح رایگان شدن بلیت بازیها گفت: این تصمیم باشگاه ماست تا تعداد بیشتری از هواداران شانس حضور در استادیوم را داشته باشند و این استحقاق آنهاست با توجه به حمایتشان در کنار ما باشند.
برانکو در مورد اینکه این طرح در باشگاههای دیگر جواب نداده و استقبال از سوی تماشاگران صورت نگرفته گفت: من از مدیریت و شخص طاهری تشکر کنم بابت این اقدام مناسب. بیشترین تشکر از بازیکنانم که با بازیهای زیبا هواداران به دنبال حضور در استادیوم هستند. مسلماً بازیکنانم با بازی زیبا و هیجان انرژی برای رسیدن به هدف و این عواملی است که باعث جذب تماشاگران است ومهمترین عامل بازیکنان هستند.
سرمربی پرسپولیس در مورد هجمهای که درباره داوریهای این تیم به وجود آمده گفت: ما فقط روی بازی و کار خودمان تمرکز کردهایم. من، بازیکنان و باشگاه بهطور کل روی بازی تمرکز کردهایم و با اطمینان کامل به داوری به میدانمیرویم. تا اینجا فصل بزرگترین لطمه را خورده و آن را اشتباه انسانی میدانیم و عمدی نمیدانیم. تا پایان فصل همینطور خواهد بود و انتظار داریم داوران با عملکرد خود بازیها را زیباتر و جذابتر کنند.
او در ادامه درباره اینکه احتمال دارد داور بازی دربی خارجی باشد یا خیر گفت: من در 2 دربی حضور داشتم و داوران داخلی عالی بودند. تکرار میکنم درست است اشتباه وجود دارد اما تمام اشتباهات انسانی است و عمدی نیست. آخرین دربی در فضایی عالی، بازیکنان با هیجان و داوران هم مشکلی نداشتند.مسلماً در دربی آینده نیز همینطور خواهد بود و فراموش نکنید دربی بعدی 2 ماه دیگر است.