0

اظهارات زنگنه درباره قراردادهای نفتی، کرسنت و کارت سوخت

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

اظهارات زنگنه درباره قراردادهای نفتی، کرسنت و کارت سوخت

در خواست وزیر نفت از صدا و سیما برای برگزاری مناظره درباره قراردادهای نفتی

نشست خبری وزیر نفت دیروز در حالی برگزار شد که نزدیک به نیمی از پرسش های خبرنگاران و توضیحات وزیر به مدل جدید قراردادهای نفتی اختصاص داشت.به گزارش خراسان،بیژن زنگنه درنشست خبری دیروز همچنین از نامه نگاری با رییس سازمان صداوسیما برای برگزاری یک برنامه تلویزیونی مناظره با حضور متوازن افراد صاحب نظر و منتقد درباره 5 موضوع مهم از جمله قراردادهای جدید نفتی خبر داد.

زنگنه با اشاره به برخی انتقادها از سوی احمد توکلی نماینده مجلس درباره این مدل جدید قراردادی گفت: آقای توکلی در مجلس مخالف من بودند و علیه من صحبت کرد اما من برایشان احترام قائل هستم چرا که دل ایشان برای کشور می‌سوزد. من به آنها گفتم شما نگران هستید و بخش مهمی از نگرانی‌های شما را قبول دارم اما بگویید چه کار کنیم تا اصلاح شود. متنی که ما تهیه کردیم ممکن است اشکالاتی داشته باشد که می‌توانیم آن را درست کنیم اما وقتی کسی می‌گوید خارجی به کشور نیاید دیگر حرفی نداریم یا وقتی کسی می‌گوید بنده نباشم باز هم حرفی نمی‌ماند چرا که من مقام مشروع قانونی هستم.

دیگر بخش های  مهم صحبت های زنگنه به شرح زیر است:قبل از من قرارداد مشارکت در تولید داشت با هندی‌ها امضا می‌شد که من جلوی آن را گرفتم و ظاهرا عیب ما این است که همه چیز را شفاف کردیم.معتقدم استفاده از کارت سوخت برای مصرف بنزین توجیه ندارد. موضوع را برای مشورت و تصمیم‌گیری به دولت ارجاع داده ام. به دلیل مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره کرسنت سکوت کرده بودم که البته به زیان من بوده است  امابه زودی نشستی در رابطه با کرسنت برگزار می‌کنم.ادعای غرامت 50 میلیارد دلاری را تایید نمی‌کنم. قطعا حجم غرامت گازی بسیار پایین‌تر از این اعداد است.ماجرای تهاتر نفت و کالا بین ایران و روسیه منتفی شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 21 بهمن 1394  8:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها