0

معنای کلمات نماز را بدانیم

a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

31691755057700938186.jpeg

همه‌یآحاد نمازگزار باید سعی کنند که نماز را با توجه به معانی کلمات بخوانند، یعنی در نماز با خدای عزیز و رحیم سخن بگویند. این است آن سرچشمه‌ی فیضی کهجان نمازگزار را سیراب میکند. البته این حقیقت نباید دستاویزی برای نفس بهانه‌گیر باشد که اگر توفیق چنین توجه و حضوری نیافت، نماز را ترک کنند. نماز در هر صورت واجب و فریضه است و تارکِ نماز بزرگترین فرصت ارتباط با خداوند سبحان را از دست میدهد.
لازم است دست‌اندرکاران، اوراقی شامل ترجمه‌ی نماز در همه‌ی سطوح، فراهم و میلیونها نسخه از آن را در همه جا منتشر کنند. به هر کسی باید این امکان را بدهید که معانی کلمات نماز را بفهمد. ۱۳۷۷/۰۶/۱۸
البته کسانی که عربی نخوانده‌اند و معنای این جملات را نمیدانند، اگر در حال نماز همین اندازه توجه پیدا کنند که با خدا حرف میزنند و به یاد خدا باشند، این هم بهره خوبی است؛ ولی سعی کنید که معنای نماز را بدانید. یاد گرفتن معنای نماز، کار خیلی آسانی است؛ خیلی زود میتوانید ترجمه این چند جمله را یاد بگیرید. نماز را با توجه به معنای آن بخوانید. این نماز است که «قربان کلّ تقىّ» خواهد بود. نمازْ نزدیک‌کننده انسان به خداست اما نزدیک‌کننده انسان باتقوا. ۱۳۶۹/۰۲/۰۶
چهارشنبه 21 بهمن 1394  6:42 AM
تشکرات از این پست
emamedavazdah nazaninfatemeh
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

پاسخ به:معنای کلمات نماز را بدانیم

نماز یعنی هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 21 بهمن 1394  7:14 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

ترجمه کلمه به کلمه نماز به قلم امام خمینی ( قدس سره )

خوبه وقتی نماز میخونیم بفهمیم چی میخونیم

- ترجمه سوره حمد

«بسم الله الرحمن الرحیم »

یعنى اقتدا مى کنم بنام خداوندى که در دنیا بر مؤمن و کافر رحم مى کند و در آخرت بر مؤمن رحم مى نماید.

«الحمد لله رب العالمین » ثنا مخصوص خداوندى است که پرورش دهنده همه موجودات است.

«الرحمن الرحیم » در دنیا بر مؤمن و کافر و در آخرت بر مؤمن رحم مى کند.

«مالک یوم الدین » پادشاه و صاحب اختیار روز قیامت است.

«ایاک نعبد و ایاک نستعین » فقط تو را عبادت مى کنیم و فقط از تو کمک مى خواهیم.

«اهدنا الصراط المستقیم » هدایت کن ما را به راه راست که آن دین اسلام است.

«صراط الذین انعمت علیهم » به راه کسانى که به آنان نعمت دادى که آنان پیغمبران و جانشینان پیغمبران هستند.

«غیر المغضوب علیهم و لا الضالین » نه به راه کسانى که غضب کرده اى بر ایشان و نه آن کسانى که گمراهند.

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 21 بهمن 1394  7:20 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

ترجمه سوره قل هو الله احد

بسم الله الرحمن الرحیم:

«قل هو الله احد»، بگو اى محمد (ص) که خداوند، خدایى است یگانه.

«الله الصمد»، خدایى که از تمام موجودات بى نیاز است.

«لم یلد و لم یولد»، فرزند ندارد و فرزند کسى نیست.

«و لم یکن له کفوا احد»، هیچ کس از مخلوقات مثل او نیست.

اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 21 بهمن 1394  7:21 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

- ترجمه ذکر رکوع و سجود و ذکرهایى که بعد از آنها مستحب است

«سبحان ربى العظیم و بحمده »،

پروردگار بزرگ من از هر عیب و نقصى پاک و منزه است و من مشغول ستایش او هستم.

«سبحان ربى الاعلى و بحمده » پروردگار من که از همه کس بالاتر مى باشد از هر عیب و نقصى پاک و منزه است و من مشغول ستایش او هستم.

«سمع الله لمن حمده »، خدا بشنود و بپذیرد ثناى کسى که او را ستایش مى کند.

«استغفر الله ربى و اتوب الیه »، طلب آمرزش و مغفرت مى کنم از خداوندى که پرورش دهنده من است و من به طرف او بازگشت مى نمایم.

«بحول الله و قوته اقوم و اقعد»، به یارى خداى متعال و قوه او برمى خیزم و مى نشینم.

اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 21 بهمن 1394  7:22 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

ترجمه تسبیحات اربعه

«سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر»، پاک و منزه است خداوند تعالى و ثنا مخصوص اوست و نیست خدایى سزاوار پرستش مگر خداى بى همتا. و بزرگتر است از اینکه او را وصف کنند.

اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 21 بهمن 1394  7:23 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

ترجمه تشهد و سلام

«الحمد لله اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شریک له »، ستایش،مخصوص پروردگار است و شهادت مى دهم که خدایى سزاوار پرستش نیست مگر خدایى که یگانه است و شریک ندارد.

«و اشهد ان محمدا عبده و رسوله »، شهادت مى دهم که محمد صلى الله علیه و آله بنده خدا و فرستاده اوست.

«اللهم صل على محمد و آل محمد»، خدایا رحمت بفرست بر محمد و آل محمد.

«و تقبل شفاعته و ارفع درجته » قبول کن شفاعت پیغمبر را و درجه آن حضرت را نزد خود بلند کن.

«السلام علیک ایها النبى و رحمة الله و برکاته »، سلام بر تو اى پیغمبر و رحمت و برکات خدا بر تو باد.

«السلام علینا و على عباد الله الصالحین »، سلام از خداوند عالم بر نمازگزاران و تمام بندگان خوب او.

«السلام علیکم و رحمة الله و برکاته » سلام و رحمت و برکات خداوند بر شما مؤمنین باد.

اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 21 بهمن 1394  7:23 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها