0

شیرینی تر خانگی

8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

شیرینی تر خانگی

شیرینی تر خانگی
تخم مرغ دو عدد
آرد 7قاشق غذا خوری
شکر 6قاشق غذا خوری
آب جوش 1قاشق غذا خوری
وانیل نصف ق چ
خامه و میوه تازه یا مربایی جهت تزیین
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم،شکر و وانیل و آب جوش رو به زرده اضافه میکنیم و با همزن می زنیم تا به حالت کرم و کشدار برسه،سفیده ها رو هم که در ظرف دیگه ریختیم با همزن انقدر می زنیم تا مثل ابر بشه و از ظرف نریزه،حالا سفیده رو به مواد قبلی اضافه میکنیم و دورانی در حد مخلوط شدن هم می زنیم دقت کنید دورانی این کار رو می کنیم تا پف سفیده نخوابه،حالا آرد رو که از قبل دو بار الک کرده ایم روی مایمون ا
برای بار سوم الک میکنیم و آرام و دورانی در حد مخلوط شدن هم می زنیم،سینی فر رو چرب می کنیم و کاغذ روغنی می اندازیم تا کاغذ به سطح سینی بچسبه و موقع ریختن موادمون تکون نخوره و اذیت نکنه،حالا مواد را داخل سینی ریخته صاف می کنیم سینی رو یکبار درسته به میز کار می کوبیم تا هوای اضافی مایع خارج و یکدست بشه، حالا سینی فر رو در فری که از قبل داغ کرده ایم قرار می دهیم بمدت ده الی 15دقیقه،البته این مدت در فرها تفاوت داره،برای اینکه مطمئن باشین کیکتون پخته از فر دور نشین زود زود چکش کنین همچین که زیر و روی کیک کمی طلایی شد باید از فر بیرون بیارین ،سینی کیک رو در یک پارچه بپیچین و اونو در یک سفره ی نایلونی قرار بدین تا بیست دقیقه بمونه و یکم سرد بشه،بعد از سرد شدن کاغذ روغنی رو از کیک به آرامی جدا کنید،و کیک ما آماده است،حالا میتونین کیکتون رو به دو حالت درست کنین،یت رول کنین و تو کاغذ روغنی بپیچین،بزارین یکی دو ساعت بمونه تا فرم بگیره بعد بیارین خامه کشی کنین و رولت خامه ای درست کنین یا می تونین سه قسمت کنیم هر قسمت رو روش خامه کشی کنین و روی هم قرار بدین و بصورت مستطیل هایی برش بزنین و روش رو با ژله میوه و خامه و یا میوه‌های مربایی تزیین کنین و یک شیرینی تر خانگی داشته باشین.
نکته:من چون سینی فرم کوچیکه مجبور شدم مواد رو کم بگیرم،اگه خواستین در سینی بزرگتر بپزین یک تخم مرغ اضافه کنین و به ازای هر تخم مرغ 2/5قاشق آرد و 2قاشق شکر اضافه کنین،یا به ازای هر تخم مرغ 30گرم شکر و 30گرم آرد اضافه کنین

سه شنبه 20 بهمن 1394  11:17 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

پاسخ به:شیرینی تر خانگی

پاسخ به:شیرینی تر خانگی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی