0

ترشی ونوشک ( یکی از ترشی های محلی کرمانشاه)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ترشی ونوشک ( یکی از ترشی های محلی کرمانشاه)

 

ترشی ونوشک ( یکی از ترشی های محلی کرمانشاه)

مواد لازم:

ونوشک ، سرکه ، نمک و زردچوبه قدری

 



طرز تهیه :

ونوشک را با قیچی به خوشه های کوچک ویا دانه شده از ساقه کاملاً جدا کنید و آن را خوب شسته و کاملاً خشک کنید. در ظرف شیشه ای در داری بریزید ونمک و زردچوبه را درآن ریخته وهم بزنید و سرکه را روی آن بزیزید و در آنرا ببندید و در جای خنک ویا در یخچال بگذارید .

برای جدا کردن خوشه و یا دانه کردن ونوشک از قیچی استفاده کنید زیرا به علت چسبندگی شیرابه ساقه به سهولت از روی دست پاک نمیشود و به دستکش هم حالت چسبندگی را منتقل و عملاً ادامه کار را کند میکند.

 

 
 
چهارشنبه 8 دی 1389  9:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها