0

Uncharted 4 هنوز اشکالاتی دارد که باید قبل از عرضه حل شود

 
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1392 
تعداد پست ها : 10829
محل سکونت : فارس

Uncharted 4 هنوز اشکالاتی دارد که باید قبل از عرضه حل شود

چند هفته پیش بود که عنوان Uncharted 4: A Thief’s End با تاخیر روبه‌رو شد. استودیوی Naughty Dog در همین زمان به‌سختی مشغول کار برروی عنوان خود است تا مشکلات آن حل شود.

 

Christian Gyrling سرپرست توسعه‌دهندگان عنوان Uncharted 4: A Thief’s End در حساب رسمی توییتر خود اینطور نوشت:

دیگر چیزی تا زمان عرضه Uncharted 4 نمانده است و من همین الان یکی از آن باگ‌های عجیب غریب را یافتم. واقعا معرکه‌ست که بتوانید چنین باگ‌های بارگذاری، انیمیشنی و سیستمی را نردیک به زمان عرضه پیدا کنید.

این عنوان قرار بود در ماه مارس منتشر شود اما بعد در پی تاخیری قرار بر این شد که در آوریل امکان تجربه Uncharted 4: A Thief’s End امکان پذیر باشد. بسیاری از عناوین بزرگ با اشکالات فراوانی در هنگام عرضه روبه‌رو شده‌اند و استودیوی Naughty Dog نیز به سختی تلاش می‌کند تا آخرین برگ از داستان نیتن دریک، تجربه‌ای بی‌نقص باشد.

شما می‌توانید در هفتم اردیبهشت سال ۹۴، آخرین ماجراجویی نیتن دریک را برروی پلی استیشن ۴ خود تجربه کنید.

پنج شنبه 15 بهمن 1394  2:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها