0

نماز در ادیان دیگر

 
a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1394 
تعداد پست ها : 14919
محل سکونت : خراسان جنوبی

نماز در ادیان دیگر

نماز در ادیان دیگر

65029999164853723411.jpg

نماز، برترین عبادت ، کلید بهشت و رحمت الهی ، راز و نیاز عاشقانه بندگان است با معبودشان و از آنجا که بشر همواره نیازمند عبادت است ، نماز در طول تاریخ و در ادیان مختلف وجود داشته است اما شاید نحوه و کیفیت آن تغییر یافته ؛ سعی ما بر این است تا در چند عنوان بتوانیم نکاتی درباره نماز ، درموضوعات مختلف ارائه نماییم :

قبل از آنکه حضرت محمد صلی الله علیه وآله به رسالت مبعوث شوند ، نماز در آئین حضرت عیسی (ع) هم وجود داشته چراکه قرآن از زبان عیسی (ع) چنین نقل می کند : و اوصانی بالصلوة خداوند مرا به نماز سفارش کرده است (مریم /31)

وقبل از آن نیز در دین موسی (ع) نماز بوده است چراکه خداوند به موسی چنین خطاب می کند : اقم الصلوه لذکری (طه/14) و قبل از موسی ، در زمان حضرت شعیبنیز نماز به عنوان یکی از عبادات وجود داشته است چراکه در قرآن چنین آمده :یا شعیب اَ صلواتک تامرک (هود/87)و قبل از همه آنها ، در دین ابراهیم (ع) نیز بوده چراکه او از خداوند برایخود و ذریه اش توفیق اقامه نماز را می خواهد : رب اجعلنی مقیم الصلوه و منذریتی (ابراهیم/40)

و این هم کلامی از لقمان است که به فرزند خود چنین می گوید:

یا بنی اقم الصلوه و امر بالمعروف و انه عن المنکر (لقمان/ 17)

پسر من نماز را بپادار و امر به معروف و نهی از منکر کن.

نکته جالبی که در آیه آخر وجود دارد اینست که معمولا در کنار نماز سفارش به زکات می شود ولی چون در این آیه مخاطب فرزند لقمان (ع) است و نوجوانان معمولا اندوخته مالی چندانی ندارند ؛ در این آیه در کنار سفارش به امر به معروف و نهی از منکر سفارش شده است.

جمعه 9 بهمن 1394  4:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها