پاسخ به::تغذیه درست برای شاغلین:
یک کارمند میتواند برای ناهار ساندویچ بخورد به شرطی که این ساندویچ سرشار از سبزیجات و کم چربی باشد::
علاوه بر این باید بهداشت از طرف کارفرما و کارمند حتماً رعایت شود.::::
در مطالعهای دیگر که توسط موسسه ملی آمار و مطالعات اقتصادی (INSEE) انجام شد::::
نشان داد در بیست سال گذشته زمانی که افراد شاغل صرف ناهار میکنند کاهش یافته است و این خود تاثیرات مضر بر روی سلامت انسان دارد؛::::
60 درصد مدیران و کارمندان ناهار را به کل فراموش میکنند و وقتی برای صرف ناهار ندارند، با اینکه ناهار برای تعادل فیزیکی و مهارتهای فکری واقعاً ضروری و لازم است.:::
هر فرد متناسب با کاری که انجام میدهد باید یک رژیم غذایی متعادل داشته باشد و زمانی که برای ناهار صرف میشود باید همراه با آرامش و گفتگو با همکاران باشد زیرا برای تسکین روح بهتر است.:::
در وعدههای غذایی در محیط کار مواد لبنی::سبزیجات خام همراه با غذا:: سالاد بدون سس:: نوشیدنی سالم و مصرف کلسیم بسیار مفید است:: سعی کنید در این وعده غذایی (ناهار) نمک را کاهش دهید.::::
🌻افرادی که کار فیزیکی دارند:::
اگر کار فیزیکی دارید وعده غذایی باید با انرژی مصرف شده مطابقت داشته باشد: برای این افراد بهتر است غذاهایی که باعث تقویت ماهیچهها میشوند و دارای پروتئین (گوشت و ماهی) هستند مصرف کنند:::
گوشت قرمز دارای آهن است، این ماده معدنی باعث ترکیب هموگلوبین سلولهای قرمز خون میشود و برای حفظ شکل ماهیچهها ضروری است:::
افرادی که فعالیتشان زیاد است نیاز بیشتری به کربوهیدرات و هیدراتاسیون دارند مانند ماکارونی:: برنج:: سیب زمینی یا نان باید در منوی غذایی آنها گنجانده شود:::
این افراد باید محصولات لبنی و ویتامین D مانند تخم مرغ و کره که از استخوانها محافظت میکنند یا میوه و سبزیجات که دارای فیبر و ویتامین هستند مصرف کنند.:::
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
پنج شنبه 8 بهمن 1394 7:36 PM
تشکرات از این پست