0

سالسا برای گوشت قرمز، مرغ و ماهی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سالسا برای گوشت قرمز، مرغ و ماهی

سالسا برای گوشت قرمز، مرغ و ماهی

 

 

سالسا برای گوشت قرمز، مرغ و ماهی

 

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی سفت و تازه:4عدد

-پیاز نگینی:1/2پیمانه

-کرفس نگینی:1/2پیمانه

-فلفل دلمه ای نگینی:1/4پیمانه

-چیلی سبز خرد شده(یا فلفل سبز کمی تند): 2 قاشق غذا خوری

-گشنیز تازه خرد شده:2 قاشق غذا خوری

-سرکه قرمز:2قاشق غذاخوری

-تخم خردل:یک قاشق چایخوری

-تخم گشنیز:یک قاشق غذاخوری

-نمک:یک قاشق غذاخوری

 

موادلازم:

-گوجه رسیده، پوست کنده: 2عدد بزرگ

-فلفل سبز تند:یک عدد بزرگ

-پیاز سفید ریز خرد شده:3عدد

-کنسرو فلفل چیلی خرد شده:120گرم

-گشنیز خرد شده:1/2پیمانه

-روغن زیتون:یک قاشق مرباخوری

-آب لیمو:یک قاشق غذاخوری

-نمک و فلفل:به میزان لازم

 

روش تهیه:

همه مواد را در کاسه ای مخلوط کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا همه با هم طعم بگیرند. پس از یک ساعت این سس را به همراه چیپس تورتیا یا کنار یک غذای گوشتی سرو کنید. همچنین می توانید این سالسا را به صورت گرم کنار غذا بگذارید به این صورت که پس از بلوری کردن پیازها بقیه مواد به جز گشنیز را بریزید تا کمی رنگ گوجه ها عوض شده و فلفل ها کمی نرم شوند. مواظب باشید سالسا را خیلی نپزید چون مزه تازه خود را از دست می دهد. پس از آماده شدن گشنیز را روی سس بپاشید و سرو کنید.

 

سالسا برای چیپس تردیلا

گوجه ها را روی شعله گاز یا در فر برای چند ثانیه کبابی کنید تا پوست آنها تاول بزند و راحت کنده شود. آنها را عمودی به دو قسمت تقسیم کنید و با قاشق تخم هایشان را در آورید و خوب خرد کنید. سیر و پیاز و گشنیز خرد شده را با هم مخلوط کرده سپس گوجه های خرد کرده و فلفل و روغن زیتون و آبلیمو را اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل بزنید.

 

چهارشنبه 7 بهمن 1394  10:48 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها