سعید آذری مدیرعامل ذوبآهن گفت کمیته انضباطی در مورد حق رشد محسن مسلمان به نفع ما رای داده است و پرسپولیس میباید هرچه زودتر نسبت به این مساله اقدام کند.

آذری در گفتوگو با خبرنگار گفت: سازمان لیگ حدود یک سالی است که به نفع ما رای داده است و این رای به باشگاه پرسپولیس ابلاغ شده است. در یک سال گذشته به دلیل تغییرات مکرر مدیریتی و مشکلات مالی ما به احترام هواداران پرسپولیس اقدامی در زمینه وصول طلبمان نداشتیم.
او ادامه داد: من چندین بار با آقای طاهری در این زمینه صحبت کردم و او به من قول داده که پس از بررسی به من خبر دهد ولی تا امروز خبری نشده و من تا پایان این ماه به باشگاه پرسپولیس فرصت میدهم که نسبت به رای اعلام شده اقدام کند.
وی افزود: من این حرف را قبول ندارم که بگوییم در ایران باشگاهی حق رشد را نگرفته پس ذوبآهن هم از گرفتن این حق قانونی کوتاه بیاید چون وقتی یک باشگاهی برای یک بازیکن هزینه میکند و در حقیقت بازیکن سازی میکند باید بتواند حق رشد آنها را دریافت کند که اگر این اتفاق میافتاد باشگاههایی مثل راهآهن، فجر و بانک ملی حضور فعالتری در لیگ داشتند. در حقیقت این روش قانونی باید بخشی از درآمدزایی باشگاهها باشد.
آذری در پاسخ به این سوال که ممکن است پیگیری این رای به محرومیت یا کم شدن امتیاز پرسپولیس بیانجامد گفت: فکر نمیکنم این مساله دیگر به ما ربط داشته باشد و باید کمیته انضباطی پاسخگو باشد.
ما از حقمان کوتاه نمیآییم چون دلیلی برای آن نمیبینیم. همانطور که گفتم در یک سال گذشته تنها به دلیل هواداران پرسپولیس و کمیته انضباطی این بحث را رسانهای نکردیم ولی فکر نمیکنم بیشتر از یک سال آن را به تاخیر بیاندازیم. رای صادر شده و باید حکم اجرا شود.
مدیرعامل ذوبآهن در مورد اینکه معمولا کمیته انضباطی در مورد اجرای احکام ضعیف عمل میکند افزود: به نظر من اصلا اینطور نیست اتفاقا به عقیده من کمیته انضباطی قوی رای میدهد. من از حقم نمیگذرم و پرسپولیس باید پولی که بابت حق رشد مسلمان تعیین شده را بپردازد. بعضیها به من میگویند او در پرسپولیس بازی نکرده ولی من معتقدم که آنها نتوانستند از او بازی بگیرند. گرفتن حق رشد در حوزه اختیارات من است و این مساله در تمام دنیا یک قانون است.