0

تفت دادن سبزیجات از جوشاندن سالم تر است

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

تفت دادن سبزیجات از جوشاندن سالم تر است

یک گروه محققان اسپانیایی می گویند که روش تفت دادن سبزیجات از جوشاندن آن ها سالم تر است به شرطی که از روغن زیتون بکر استفاده شود.به نقل از سایت دیلی نیوز،این روش پخت میزان آنتی اکسیدان و فنول موجود در سبزیجات خام را افزایش می دهد.این ترکیبات مانع بروز بیماری های مزمن از جمله سرطان،دیابت و تباهی لکه زرد می شود.به گفته یکی از این محققان، این روغن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در سبزیجات را افزایش می دهد. ویژگی یک برنامه غذایی مدیترانه ای مصرف زیادسبزیجات و روغن زیتون بکر است که هر دو منابع غذایی فنول (ترکیبی که مانع بروز بیماری مزمن می شود )است. روغن به عنوان انتقال دهنده حرارت میزان ترکیبات فنولی در سبزیجات را افزایش می دهد که بر عکس روش های پخت دیگر مانند جوشاندن است که حرارت از طریق آب منتقل می شود.روغن زیتون بکر فنول را به سبزیجات انتقال می دهد بنابر این محققان تایید می کنند که تفت دادن بیشترین میزان فنول را تولید می کند اما میزان کالری غذا نیز افزایش می یابد. جوشاندن سبزیجات زمانی توصیه می شود که هم سبزیجات و هم آبی که در آن پخته می شود قرار است مصرف شود.

 

تفت دادن سبزیجات از جوشاندن سالم تر است

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 6 بهمن 1394  9:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها