1-با این حماسه از طریق تقویم و مطالب تبیان آشنا شدم و در موقع وقوع آن کوچک بودم.چیزی یادم نیست ولی قبلش از یکی از همکاران در مورد شهر هزار سنگر جستجو و پرسش کرده بودم.
2- متاسفانه به آمل فقط سفر تفریحی داشتم خیلی کم و گذرا .چون تصادفی در برگشت از آن داشتم یک مقدار طول کشیده تا دیدار کنم
3 -حماسه سازان آمل همان مردم ولایتمدار بسیج و سپاهی بودند که بصیرت یافته از دستورات وارزشهای اسلامی بودند که به فرمان رهبرشان همیشه در سنگر صیانت از اسلام وقرآن و جمهوری اسلامی و ولایت و رهبری بوده و هستند .
خداوند تمامی شهدا ی دفاع از ارزشهای انقلاب را با شهدای کربلا محشور کنه و از خوان نعماتش بهره مند کند و به بازماندگان هم صبر و اجر عطا کنه .پاینده باش ایران اسلامی خود یاد آوری کردن مطالب زنده نگهداشتن یاد شهدا و سربازان انقلاب اسلامی است که بدون چشمداشتی به حفاظت از این سرزمین پرداختند. دشمن از سپاه و بسیج هنوز میترسه چون آنها کسانی هستند که جونشون کف دستشونه که برای اطاعت از امر رهبری برای حفاظت و حراست از نظام اسلامی بدهند آنانی که از هیچ کس غیر از خدا نمیترسند و افتخار شهادت دارند
4- دست مریزاد و خدا قوت میگم به مردمی که اینچنین شیر مردان بسیج و سپاهی و زنانی غیور به انقلاب هدیه دادند .امیدوارم مردم آمل و دیگر شهرهای جمهوری اسلامی همیشه در صحنه مبارزه با دشمنان اسلام و قرآن و ولایت ثابت قدم و موفق بمانند
5 -حدود نیم تا یک ساعت فقط در این مقاله ولی باید از منابع دیگه هم در مورد آن سرچ کرد
6 -بدون احتساب عنوان سر مقاله 15 عنوان
7 -اشکال اینکه تصویر خاصی از ماجرا و خود شهر آمل ندارد و نگذاشته شده
اگر منابع ذکر بشه مستند میشود و اینکه اگر مطالب در چند بخش جداگانه بود تا پشت سر هم بهتر بود .ولی ممنونم از یاد آوری کردن این حماسه بزرگ