چند بار از صدا و سیما تا به حال شنیدید که روی حق الناس برنامه بسازد
آیت ا... هاشمی رفسنجانی در آذر ماه ۹۴ طی سخنانی که پایگاه اطلاع رسانی وی روز گذشته منتشر کرده است با بیان اینکه "ما انتظار داریم که نقش دانشگاه های ما در سیاست و انتخابات و مدیریت و حرکت جامعه خیلی بالا باشد، گرچه متاسفانه سرکوب می کنند" افزود: مگر اینها از کسانی که در مثلا هیئت های مذهبی اعلام نظر می کنند، کمترند. آنجا هم خوبند، من آنجا را تقبیح نمی کنم آنها هم مسلمانند، هم عزادارند و هم علاقمند به اهل بیت(ع). آنها هم باید همین جور باشند، اما دانشجوها چرا نه؟ جوان های تحصیل کرده ای که آگاه تر هم هستند چرا نه؟
رئیس مجمع تشخیص مصلحت همچنین گفت: آقایانی که تصمیمات نادرست می گیرند، باید بفهمند که اگر این مردم بی تفاوت بشوند اگر این مردم مخصوصا جوان های تحصیل کرده، اگر اینها بی تفاوت بشوند، مصونیت ما باقی نمی ماند. وی در ادامه افزود: بی تفاوتی مردم خطر بسیاربزرگی است. چه جوری مردم بی تفاوت می شوند؟ یک موردش همین انتخابات است، مردم اگر ببینند در انتخابات "رأی تحمیلی" است، قطعا تکرار نمی کنند. هاشمی رفسنجانی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: اخیرا دیگر نهادهایی در کشور به وجود آمده اند که اجازه هم ندارند در انتخابات فعال باشند جز رای دادن، آنها دخالت می کنند. خوب کم کم ممکن است این خطر بی تفاوتی در مردم به وجود بیاید، چه کسی به ما اجازه داده، در سرنوشت مردم مداخله کنیم؟ وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: زشت ترین کارهایی که من الان می بینم این تیپ دلواپسان است که در مقابل یک کار بسیار عظیمی که دولت با مظلومیت دارد انجام می دهد با فشار و تخریب انجام می دهند.
آیت ا... هاشمی رفسنجانی در ادامه سخنان خود که مشخص نشده در چه جمعی مطرح شده است تصریح کرد: انتخابات ۹۲ اگر بنا بود همان مسیر گذشته را عمل کند که این جور نمی شد بالاخره مردم آمدند، من فقط اسم نوشتم و نه تبلیغاتی کردیم و نه چیز دیگر. ...چیزی هم نگفتیم، تبلیغی هم نکردیم. ولی سونامی آمد، همه فهمیدند که مردم چیز دیگری می خواهند، این جریان را قبول نداشتند، آنها به نظر خودشان مسئله را حل کردند ولی حل نشد، مردم ایستادند و به آقای دکتر روحانی رأی دادند و کار را تمام کردند. وی در بخش دیگری از این سخنان با انتقاد از عملکرد صداوسیما گفت: رهبری در همان انتخابات گفتند رأی مردم حق الناس است نمی شود حق الناس را برد! چند بار شما از صدا و سیما تا به حال شنیدید که روی حق الناس برنامه بسازد، مناظره بگذارد، مصاحبه بگذارد چند بار شنیدید؟ ولی تا آقا یک کلمه ای فرمودند "نفوذ"؛ ببینید دنیا را پر کردند، از مقاله و حرف و تهدید و ارعاب و اتهام و همه این چیزها، این که مردم را فریب نمی دهد، آنها خودشان را فریب می دهند و دوستانشان را دلگرم می کنند.وی در پایان هم متذکر شد: من فکر می کنم حکومت اسلامی باید مردمش را آزاد بگذارد، اجبار نکند، تهدید نکند و محدودشان نکند.