0

شباهت میان حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت معصومه(س)

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

حوزه/ حضرت معصومه(س) با فاطمه زهرا(س) بسیار شبیه بودند، به تعبیر اهل معرفت آنچه در قبر فاطمه زهرا(س) قرار داده شده، در قبر فاطمه معصومه هم قرار داده شده است، در جریان پدر آیت الله مرعشی که داستان مشهوری است، بیان شده که:

مرحوم سیدمحمود مرعشی نجفی متوفای 1328 هجری قمری بسیار علاقه مند بود که به هر طریقی شده، محل قبر شریف حضرت صدیقه طاهره(س) را به دست آورد، برای این مقصود، ختم مجربی انتخاب کرده، چهل شب به آن مداومت کرد تا شاید خداوند به طریقی او را از محل قبر شریف حضرت زهرا(س) آگاه فرماید، شب چهلم بعد از انجام ختم و توسل فراوان استراحت کرده، در عالم رؤیا به محضر مقدس حضرت باقر(ع) یا حضرت صادق(ع) مشرف شد، امام(ع) به ایشان فرمود: «علیک بکریمة اهل البیت»؛ به دامن کریمه اهل بیت چنگ بزن، ایشان به تصور اینکه منظور امام(ع) از «کریمه اهل بیت» حضرت زهرا(س) است، عرضه داشت: بلی قربانت گردم، من نیز این ختم را برای همین گرفتم که محل قبر شریف آن حضرت را به صورت دقیق تر بدانم و به زیارتش مشرف شوم، امام(ع) فرمودند: منظور من قبر شریف حضرت معصومه در قم است، مرحوم آیت الله سیدمحمود مرعشی نجفی هنگامی که از خواب برخاست تصمیم گرفت که رخت سفر ببندد و به قصد زیارت حضرت معصومه(س) رهسپار ایران شود.

آنچه مهم است اینکه «قم» حرم اهل بیت می شود، اینکه قم این جایگاه را پیدا می کند، اینکه قم بسترساز ظهور می شود، اتفاقاتی که در قم می افتد، همه برکاتی که در قم، عالم اسلام و جهان رخ می دهد، همگی به برکت وجود نورانی حضرت فاطمه معصومه(س) است، یعنی قم اگر بسترساز انقلاب بود، اگر قم پرورش دهنده معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) بود، همه اتفاقات عالم به برکت وجود منور حضرت معصومه(س) است، بی جهت نیست که از زیارتنامه شان از حضرت آدم(س) شروع شده و تا امام عصر(عج) ادامه پیدا کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 2 بهمن 1394  7:38 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها