
نماز کارت پرواز مؤمن برای ورود به بهشت است
حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی، دبیر ستاد اقامه نماز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اصل موضوع نماز و نیایش و نیاز انسان به پرستش در طول تاریخ بشر وجود داشته و همه ادیان از اولین پیامبر یعنی حضرت آدم (ع) در آنسفارش داشته و این مسیر را طی کرده اند. بزرگترین شخصیت ها در هر زمان پرچمداران نماز بوده اند. اولین سفارش همه انبیا و همچنین آخرین وصیت اولیای الهی درباره نماز بوده است.
وی عنوان کرد: رسول گرامی اسلام (ص) هنگامی که به مقام رسالت رسیدند پس از بعثت اولین حرکت ایشان اقامه نماز آن هم با حضور شخصیت های برجسته تاریخ اسلام یعنی حضرت امیرالمومنین (ع) و حضرت خدیجه (س) بود. اولین اقدام پیامبر (ص) پس از ورود به مدینه نیزساخت خانه خدا و مسجد است تا این مکان مقدس بتواند نقش خود را در فعالیت ها و رویدادهای اجتماعی نیز ایفا کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خودبا اشاره به واکنش پیامبر (ص) نسبت به نماز و صدای اذان گفت: در همه منابعتاریخی اسلام نقل است که پیامبر (ص) با شنیدن صدای اذان متحول می شدند. آیا ما نیز چنین احساسی را در خود داریم؟ همه ائمه (ع) اینگونه بوده اند ازجمله حضرت امیر (ع) در حکمی به استانداران خود می نویسد بهترین اوقات خود را به نماز اختصاص بده.
حجت الاسلام سلیمانی افزود: قرآن وقتی از هدایت اهل تقوا صحبت می کند پس از ایمان به غیب موضوع اقامه نماز را مطرح کرده و یکی از شاخص های قرآن برای اهل ایمان اقامه نماز است. همچنین هنگامیکه امام عصر (عج) ظهور می کنند اولین اقدام آن حضرت (عج) در کنار خانه خدااقامه نماز است.
دبیر ستاد اقامه نماز وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: افراد بسیاری قبل از رسیدن به پست های مدیریتی برای اقدامات خود در این زمینه برنامه ریزی های فراوان می کنند اما قرآن می فرماید ابتدا به اقامه نماز بپردازید، اولین سوال پس از مرگ نیز از همه انسان ها درباره نماز است،شما برای ورود به یک پرواز ممکن است هر نکاتی را به همراه داشته باشید امابرای ورود به هواپیما حتما باید کارت ویژه پرواز را ارایه دهید تا به شما اجازه ورود داده شود و کارت پرواز مؤمن برای ورود به بهشت نماز است. هنگامیکه از دوزخیان دلایل جهنمی شدن آنها پرسیده می شود طبق آیات قرآن آنها لیستی را بیان می کنند و اولین عامل در این لیست که به عنوان عوامل جهنمی شدن آنها دیده می شود نداشتن رابطه خوب با نماز است.