0

نماز شب دور کننده بلا از اهل شهر:

a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

نماز شب دور کننده بلا از اهل شهر:

شاید بعضی تصور کنند که نماز شب فقط اثر برای فرد سحرخیز و شب زنده دار دارد در حالی که از روایات چنین بدست می‏آید که حتی نماز شب چند نفر باعث رفع عذاب و بلا از کل مردم شهر می‏شود و چه بسا بواسطه نماز شب عده‏ای خداوند خیرات و برکاتش را بر همه مردم فرو فرستد. دراینجا به حدیث جالبی در این زمینه اشاره می‏شود:
و روی فی معانی الاخبار باسناده عن ابی عبدالله (علیه السلام) قال: قال امیرالمؤمنین (علیهالسلام) ان الله اذا رای اهل قریه قد اسرفوا فی المعاصی و فیها ثلاثه نفر من المؤمنین ناداهم جل جلاله یا اهل معصیتی لولا ما فیکم من المومنین المتحابین بجلالی العامرین بصلوتهم ارضی و مساجدی المستغفرین بالاسحار خوفاً منی لانزلت بکم عذابی ثم لا ابالی.
یعنی: در معانی اخبار شیخ صدوق با سندش از امام صادق (علیه السلام) نقل شده که فرمود: امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) فرمودند که خداوند متعال هنگامی که دید مردم شهری در گناه ورزیدن افراط می‏کنند در حالی که فقط 3 نفر مؤمن در میان آنهاست خدای جل و جلاله ندا می‏دهد که ای کسانی که از فرامین من سرپیچی می‏کنید اگر نبودند این مؤمنین که به خاطر جلال و عظمت من یکدیگر را دوست می‏دارند و بانمازهایشان زمین و مساجد مرا آباد می‏نمایند و در سحرها از ترس من استغفارمی‏کنند حتماً بر شما عذابم را نازل می‏کردم و هیچ پروائی نداشتم(1).

1) رساله لقاء الله، ص 162.

پنج شنبه 1 بهمن 1394  5:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها