شهری که خودرو ندارد! +عکس
خبرگزاری ایسنا: وِنیز جزیرهایست در شمال ایتالیا که در میان دریای آدریاتیک قرار گرفته است، بهصورت جزیرههای کوچکی که به وسیلهٔ کانالهایی از هم جدا شدهاند. ونیز شهری بدون خودرو است و رفتوآمد در آن با قایق انجام میشود. ونیز یکی از شهرهای پرگردشگر جهان است و سالانه میلیونها گردشگر به این شهر میروند. از دیدنیهای این شهر میتوان به محل دفن مرقس یکی از حواریون عیسی مسیح است و به سن مارکو مشهور دارد، اشارهکرد. شهر ونیز به خاطر شکل عجیب و همچنین تعدد آثار تاریخی و هنری و معماری در لیست میراث جهانی یونسکو نیز قرار گرفته که همین امر موجب شده سالانه میلیونها نفر(بهطور تخمینی بیست میلیون نفر) از سرتاسر جهان برای دیدن این شهر زیبا به ایتالیا سفر کنند.
پاسخ به:شهری که خودرو ندارد! +عکس
فوق العاده زیبا ست
با سلام، ضمن تشکر از این پست، باید عرض کنم که قایق های موتوری هم جزو خودروها هستند بنابراین بهتر و دقیق تر این بود که در عنوان از ذکر ونیز شهر بدون اتوموبیل یاد می شد. سپاس
بنام خدا
ضمن تشکر از عکس های فوق العاده باید بعرض برسانم همانگونه که در ابتدای مطلب بیان شده چون این شهر بصورت جزیره ای روی آب بنا شده است و تمام خیابانهای آن بصورت کانال هست ، خودرو مردم همان قایق های پاروئی زیبا و قایقهای موتوری است.بنده دو بار موفق شدم از این شهر زیبای تاریخی بازدید داشته باشم.
چه جالب
شهر بی دود و صدا...
عالی...
...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
وبلاگ یا حسیــن مظلوم
وبلاگ محبان مهـــــدی عج
وبلاگ مدافعان حرم
چه خوبه! راحتن والا
کاش... وقتی خدا در حشر بگوید: چه داشتی؟
سر بر کند حسین، بگوید:
حساب شد...
من هم از شهر بدون خودرو وشلوغی و سر وصدای وقت وبی وقت ماشینها حتی در ساعات پایانی شب خسته شده ام متاسفانه الان در روستا ها هم به جای حیوانات اهلی بیشتر ماشین وخودرو در رفت وامد هستند وبه جای صدای اواز دل انگیز خروس در صبح صدای ماشین ها شنیده میشود کاش حداقل روستاییان عزیز قدر اب وهوای خود را بیشتر پاس بدارند
مطلب بسیار جدید و زیبایی بود
با تشکر
خوش ب حالشون
هیچم خوب نیست،آدم خوفش میگیره،زمین سفت رو ول کنی بچسبی به آب که معلوم نیست عصبانی بشه چی میشه...
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فی فرج مولانا الغریب الامام مهدی(عج)
کاش در کشور ما هم چنین شهری وجود داشت الان طوری است که حتی در روستا ها تعداد ماشین ها وسرو صدای ان بیشتر از حیوانات اهلی شده ودیگر کمتر صداواواز خروس گوشها را نوازش میکند