
مواد لازم:
1.شکلات تخته ای خرد شده – 175 گرم
2.پودر کاکائو – 10 گرم
3.آب – 4 قاشق غذا خوری
4.پودر دارچین ،جوز هندی و میخک – از هر یک به اندازه نوک قاشق مربا خوری
5.شیر – 75 میلی لیتر
مواد لازم برای سس:
1.زرده تخم مرغ – 5 عدد
2.پودر قند – 35 گرم
3.خامه – 375 گرم
مواد لازم برای تزیین:
بیسکویت خرد شده – 2تا 3 عدد
برش های نازک شکلاتی – به اندازه کافی
طرز تهیه:
قطعات شکلات ،کاکائو، آب و شیر را به طریق بن ماری آب کنید.
رای تهیه سس، پودر قند و زرده را در کاسه ای بریزید و روی ظرف حاوی آب در حال جوش (روش بن ماری) قرار دهید و به مدت 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
سس را از روی حرارت بردارید و آن را به شکلات ذوب شده اضافه کنید. سپس به آرامی خامه و ادویه را اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید.
در 8 لیوان موس را بریزید و روی آن را با بیسکویت و برش های شکلات تزیین کنید.