0

شکایت دختر۲۰ ساله 4 شیطان صفت را به دام انداخت

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

4 شیطان صفت که با ضرب و جرح و تهدید، مبادرت به آزار و اذیت دختر ۲۰ ساله کرده بودند با تلاش مأموران پلیس آگاهی به دام افتادند.

به گزارش  فارس، در 2 دی ماه جاری خانم جوانی  با مراجعه به کلانتری  اعلام کرد که توسط 4 جوان مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.با تشکیل پرونده ، شاکی به پزشکی قانونی اعزام شد که پس از تأیید به دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب شهرری در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.شاکی به کارآگاهان گفت: حدود دو هفته پیش از وقوع حادثه،  از آژانس نزدیک خانه درخواست یک دستگاه خودرو کردم. آن روز راننده آژانس بدون هرگونه صحبتی مرا به منزل خواهرم رساند ، اما پس از چند روز، راننده را چندین بار در اطراف خانه مشاهده کردم.

نهایتا یک روز راننده(وحید )نزد من آمد و مدعی شد که به من علاقه مند شده و قصد ازدواج با مرا دارد.سرانجام من به صحبت هایش اعتماد کردم و همین موضوع باعث شد چندین نوبت با او ملاقات کنم.روز حادثه وحید به بهانه اینکه قصد دارد مرا به مادر و مادربزرگش معرفی کند، مرا به خانه ای در دولت آباد برد اما زمانی که وارد خانه شدم، 3جوان قوی هیکل در داخل خانه حضور داشتند ! کارآگاهان با راهنمایی شاکی به شناسایی محل وقوع جرم و دستگیری سیروس . ج  اقدام کردند.در ادامه، کارآگاهان با شناسایی محل تردد وحید . الف در میدان اصلی شهرری، وی را نیز سوار بر یک دستگاه خودروی 206  دستگیر  کردند.با  اعتراف صریح آن ها به ضرب و جرح، تهدید و آزار و اذیت شاکی ، دو متهم دیگر پرونده به نام های مهدی . ر و امیر . ع  شناسایی و نیز  دستگیر  شدند.سرهنگ کارآگاه حسین زارع، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: هر 4 متهم صراحتا به آزار و اذیت شاکی اعتراف کرده و تحقیقات در خصوص متهمان پرونده تکمیل و قرار قانونی از سوی بازپرس محترم پرونده صادر شده و 4 متهم به همراه پرونده در اختیار شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران قرار گرفتند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 30 دی 1394  8:06 AM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour
دسترسی سریع به انجمن ها