باید با رفتار بد ایران در منطقه مقابله کنیم
وزیر خارجه سابق آمریکا در مناظره نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری این کشور، ضمن دفاع از برجام با این که «من خیلی به توافق هستهای ایران افتخار میکنم» گفت: من خیلی خوشحالم که بخشی از اقداماتی بودم که رئیسجمهور(اوباما) انجام داد. من مسئول اعمال آن تحریمهایی بودم که بر ایران فشار آورد و آنها را به میز مذاکره آورد.
به گزارش ایسنا و فارس، در ادامه مبارزات انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، نامزدهای دموکرات جانشینی باراک اوباما در مناظره تلویزیونی شرکت کردند؛مناظرهای که موضوع ایران و همچنین مقابله با داعش از محورهای مهم آن بوده است.هیلاری کلینتون در بخشی از این مناظره با اشاره به برجام ضمن طرح ادعاهایی علیه مواضع منطقهای ایران و همچنین ایجاد تردید درباره عمل به تعهدات برجامی از سوی تهران گفت که واشنگتن باید «بسیار با دقت نظارهگر اقدامات ایران باشد». کلینتون ادامه داد: «ما باید اطمینان یابیم که آنها توافق را واقعا اجرا میکنند و ما باید در موضوعات بسیاری به دنبال آنها برویم و با رفتار بد آنها در منطقه مقابله کنیم؛رفتاری که در حال ایجاد مشکلات بزرگی در سوریه، یمن، عراق و دیگر جاها است».
در بخش دیگری از این مناظره برنی ساندرس دیگر نامزد دموکرات ها، درباره چشمانداز روابط با ایران پس از اجرای برجام گفت: از نظر من، ما باید تا جایی که میتوانیم به سرعت به سمت بهبود روابط با تهران برویم هر چند باید این مساله را درک کنیم که در بسیاری موارد با ایران اختلاف داریم. این نامزد احتمالی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا افزود: آیا من می توانم بگویم که باید یک سفارت در تهران باز کنیم؟ نه،فکر نمیکنم اما آمریکا باید همانند کاری که در قبال کوبا انجام داد،برای گرم شدن روابط با کشور مهم و موثر ایران تلاش کند. هیلاری کلینتون نیز در پاسخ به این موضوع گفت که آمریکا باید در آینده ایران را با دقت زیر نظر داشته باشد. وی تاکید کرد: ما پیش از این که به سوی هرگونه عادی سازی روابط بشتابیم، نیازمند روزهای خوب بیشتری هستیم.