پاداش نماز در مسجد کوفه

1- «عن أبی بصیر عن أبی عبد الله ع قال سمعته یقول نعم المسجد مسجد الکوفةصلى فیه ألف نبی و ألف وصی و منه فار التنور و فیه نجرت السفینة میمنته رضوان الله و وسطه روضة من ریاض الجنة و میسرته مکر فقلت لأبی ما المعنی بقوله قال یعنی منازل الشیطان؛ ابو بصیر مى گوید: از حضرت صادق (ع) شنیدم که مى فرمود: «خوبمسجدى است مسجد کوفه، زیرا هزار پیامبر و هزار وصى پیامبر در آن نماز گزارده اند، و از آنجا [در زمان نوح ] تنور جوشید، و در آنجا کشتى نوح ساخته شد. در جانب راست آن رضوان الهى، و در میانش باغى از باغهاى بهشت، و در جانب چپش نیرنگ است. پرسیدم: مقصود از نیرنگ چیست؟ فرمود: خانه هاى شیطان».
2- «عن محمد بن سنان قال سمعت أبا الحسن الرضا ع یقول الصلاة فی مسجد الکوفة فردا أفضل من سبعین صلاة فی غیره جماعة؛ محمد بن سنان مى گوید: از حضرت ابو الحسن امام رضا (ع) شنیدم که مى فرمود: «نماز فرادى در مسجد کوفه ثوابش بیشتر از هفتاد نماز جماعت در مساجد دیگر است».
3- «عن المفضل بن عمر عن أبی عبد الله ع قال صلاة فی مسجد الکوفة تعدل ألف صلاة فی غیره من المساجد؛ مفضل بن عمر از امام صادق (ع) نقل کرده است که فرمود: «یک نماز در مسجد کوفه با هزار نماز در مساجد دیگر برابر است.»
منابع:
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال - ص 27 - 31