شیرینی_نارگیلی_بدون_روغن_
مواد اولیه:
پودر قهوه (یا هر پودری که دوست دارین مثل کاکائو) 1 ق چای خوری
پودر نارگیل نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
پودر وانیل (در صورت تمایل 1/10 ق چ) خیلی کم زرده تخم مرغ
2 عددکشمش (در صورت تمایل)
1/4 پیمانه آرد (نه سر خالی نه سر پر (معمولی)) 1ق غ
طرز تهیه:
1/زرده را با دور متوسط همزن 3 دقیقه بزنید.
2/شکر و آرد و وانیل را هم آرام اضافه کنید و همزن را کنار بگذارید.
3/پودر نارگیل و پودر قهوه و کشمش را اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط کنید.
4/حالا روی کاغذ روغنی مواد را به اندازه ی یه قاشق چای خوری مواد بگذارید (مثل شیرینی کشمشی ) و حتما فاصله را بین شیرینی ها رعایت کنید.چون این شیرینی مثل شیرینی کشمشی در فر که میره پخش میشه.
5/در طبقه ی بالای فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بذارید.(تا زمانی که یه کم دور شیرینی به رنگ طلایی بشه)
نکات:
مواد این شیرینی غلیظه.
حتما بذارین شیرینی کامل سرد بشه بعد از کاغذ روغنی جداش کنین.
این شیرینی چربیشو از پودر نارگیل می گیره. پس از پودر نارگیل تازه و مرغوب استفاده کنید