0

ظریف: هیچ وقت به نامزدی برای ریاست جمهوری فکر نکردم

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ظریف: هیچ وقت به نامزدی برای ریاست جمهوری فکر نکردم

 
نقدهای غیرمنصفانه را از کسانی می شنوم که حتی یک دقیقه در عمرشان مذاکره نکرده اند

ظریف: هیچ وقت به نامزدی برای ریاست جمهوری فکر نکردم

خراسان : وزیرخارجه کشورمان در گفت و گویی به پرسش هایی درباره مقایسه اش با دکتر مصدق و شایعات درباره نامزدی اش در انتخابات ریاست جمهوری و ... پاسخ داد. محمدجواد ظریف این گفت و گو را با روزنامه وقایع اتفاقیه انجام داده است. براساس این گزارش دکتر ظریف در پاسخ به سؤالی درباره باقی ماندن 1+5 بر سر تعهداتش گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند درباره رفتار آینده دیگران ضمانت دهد اما این را می‌توانم بگویم که توانایی هسته‌ای ما، خیلی سریع‌تر از برقرارکردن مجدد تحریم‌ها فراهم می‌شود.  

 

ظریف در واکنش به مقایسه وی با مصدق نیز تأکید کرد: اساسا با این‌گونه مقایسه‌ها موافق نیستم، چون من واقعا قابل مقایسه با مردان بزرگی چون مرحوم مصدق یا دیگران نبوده و برای خودم چنین جایگاهی قائل نیستم.وزیر خارجه همچنین در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید رقیب شما در انتخابات 1400 چه کسی باشد؟» گفت: «من به‌هیچ‌وجه به اصل مسئله فکر نکرده‌ام، بلکه فکر می‌کنم تصور‌کردن این مسئله، غیب‌گویی است که به واقعیت نخواهد پیوست...واقعیت این است که من نمی‌خواستم مسئولیت سنگین وزارت خارجه را بپذیرم.

با اصرار و لطف جناب آقای دکتر روحانی و تأکید خانواده و دوستان،  این مسئولیت را پذیرفتم. به‌خاطر شور و شعفی که پس از 24 خرداد در مردم هویدا شده بود، اصرار کردند اگر کاری بلد هستید انجام دهید.من هم تا حدودی این کار را بلد بودم و پذیرفتم.» خبرنگار از وی پرسید: «پشیمان نیستند از اینکه به شما اصرار کردند؟» ظریف پاسخ داد: بعضی وقت‌ها چرا. در روزهایی که می‌بینند من چقدر تحت فشار از داخل کشور هستم، پشیمان می‌شوند. وقتی من 9 ساعت در اجلاس سوریه می‌ایستم و در حد بضاعت کم خودم، مانع از این می‌شوم که برخی نکات خلاف منافع مردم سوریه و مردم منطقه تصویب شود.

 

بعد بعضی نقد‌های غیرمنصفانه و رهنمودهای کلی را از کسانی می‌شنوم که حتی یک دقیقه در عمرشان مذاکره نکرده‌اند تا چه رسد به اینکه با 20 وزیر خارجه مدعی بنشینند و بحث کنند و اینکه به خودشان اجازه می‌دهند که بگویند ضعیف مذاکره شده است، قطعا ناراحت می‌شوم.» ظریف درباره این که «اگر در دوره بعدی به شما پیشنهاد شود که وزیر خارجه شوید باز هم می‌پذیرید؟» گفت: من  تأکیدی بر اینکه حتی دو سال آینده، وزیر بمانم ندارم. همیشه هم امیدوار بودم تا زمانی که می‌توانم خدمت کنم و کارم را انجام دهم. البته تا زمانی که مسئولیت روی دوش بنده باشد، قطعا حق ندارم شانه خالی کنم.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 27 دی 1394  7:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها