0

اسم من «سيب» است!

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اسم من «سيب» است!

قندك و گلاب سخن مي‏گويند
اعصاب را تقويت مي‏كنم.
دشمن سرسخت بوي بد دهانم اما، به شرطي....
دوست گرفتاران مرض قند هستم و قلب را آرامش مي‏بخشم...
ما دو برادر از نوع پيشرس سيب هستيم كه هر دو آخر بهار و اوايل تابستان خدمت ميرسيم، و عمرمان كوتاه است و كسي نمي‏تواند ما را براي فصول بعد نگاهداري كند.
هر دو شيرين - خوشمزه و معطر هستيم، با اين فرق كه قند من بيشتر و عطر برادرم گلاب زيادتر است، مزيت من بر سيب گلاب نازكي پوستم مي‏باشد و پوست من براي هر معده‏اي قابل هضم است.
ولي پوست گلاب كمي سخت‏تر است و در نتيجه عطر خود را بيشتر حفظ مي‏كند. چون هر معده‏اي نمي‏تواند پوست گلاب را هضم كند، به اين جهت عده‏اي آنرا پوست كنده مي‏خورند و در نتيجه از مواهبي كه طبيعت در روي پوست ما گذاشته است محروم مي‏شوند. اگر اين اشخاص سيب را با پوست خوب و با دقت جويده، و ميل نمايند و يا آنرا با پوست رنده كرده و به صورت پالوده بخورند پوست سيب گلاب هم بخوبي قابل هضم خواهد شد.
در هر حال ما غذاي روح و جسم هستيم، عضلات و اعصاب را تقويت مي‏نماييم، دهان را ضد عفوني مي‏كنيم و بوي بد آنرا از بين مي‏برم. به كساني كه داراي نفس بدبو هستند، توصيه كنيد كه قبلا يك سبزي مثل كاهو را خوب با دهان بجوند و بعد يك سيب را با پوست جويده ميل نمايند.
هر كس ما را صبح ناشتا ميل نمايد، بيماري را از اطراف خود دور مي‏كند. ما سموم بدن، مخصوصا «اسيد اوريك» را دفع مي‏كنيم، و در نتيجه، درمان خوبي براي مبتلايان به روماتيسم - درد مفاصل و نقرس هستيم، ما هر دو ترشحات غدد، مخصوصا بزاق و ترشحات معدي را تقويت مي‏كنيم، و به هضم غذا كمك مي‏نماييم، و براي فم المعده و قلب مناسب مي‏باشيم.
مبتلايان به زخم معده كه نمي‏توانند ميوه‏ي خام بخورند، به آساني مي‏توانند ما را رنده كرده، بدون پختن نوش جان نمايند. زيرا ما در روي درخت با حرارت آفتاب به حد كافي پخته شده‏ايم.
هر كس ما را با پوست بخوريد، از شر يبوست و تنبلي روده و كبد راحت خواهد شد.
ما با آنكه شيرين هستيم، براي مبتلايان به مرض قند ضرر نداريم. و در عوض مفرح و اشتهاآور مي‏باشيم. خفقان و تنگ نفس را معالجه مي‏كنيم. مقوي قلب و دماغ و جگر مي‏باشيم، و راندن صفرا را از معده آسان مي‏نماييم و تا حدي از سرطان پيشگيري مي‏نماييم.
ما مي‏توانيم وسواس سودايي را درمان كنيم و هر دو ضد سم مي‏باشيم و سم عقرب را خنثي مي‏كنيم.
اگر يك قاچ سيب را روي محل گزيدگي نيش عقرب يا زنبور بماليد به درمان آن كمك مؤثري كرده‏ايد. ضماد گوشت ما روي پلك چشم، جهت تسكين درد آن نافع است. از ميوه كال و نارس ما دارويي جهت درمان اسهال خوني مي‏گيرند. عده‏اي از پزشكان قديم معتقد بودند كه خوردن سيب كال توليد نسيان مي‏نمايد، ولي در طب جديد چنين عقيده‏اي وجود ندارد، هر كس ما را بخورد و بعد احساس ناراحتي و سنگيني در معده نمايد، نبايد روي آن آب سرد ميل نمايد.
دهاتي‏ها وقتي مبتلا به سرماخوردگي مي‏شوند، رژيم سيب مي‏گيرند، و سه روز غير از سيب غذاي ديگري نمي‏خورند و در نتيجه به راحتي معالجه مي‏شوند زيرا سيب بهترين دوا و مناسب‏ترين غذا براي مبتلايان به سرماخوردگي است.
ما سموم بدن اطفال شيرخوار را دفع مي‏نماييم، و اگر شما به آنها از آب سيب قندك يا گلاب بدهيد، احساس آرامش كرده گريه و زاري نمي‏نمايند.
پالوده ما براي معالجه اسهال مخصوصا اسهال اطفال بسيار نافع است و ما هر دو داراي فسفر هستيم، و سلسله اعصاب را تقويت مي‏كنيم. ما هر دو خواب‏آور خوبي هستيم. اگر شما مبتلا به بي‏خوابي هستيد، قبل از خواب چند دانه سيب بخوريد و با يك استكان آب سيب سر بكشيد.
عصاره برگ ما ضد كرم است، و براي فرونشانده ورمهاي گرم مفيد است.
مرباي گل قند ما جهت ضعف قلب و دماغ مؤثر است و براي اين كار بهتر است آنرا با دو برابر وزنش گلقندگل سرخ مخلوط نماييد.
يكي از برادران ما كه نوعي از آن زودرس بوده و با ما به بازار مي‏آيد، سيب ترش است، اين سيب داراي اسيد ماليك است و براي دفع غلبه‏ي صفرا و غليان خون بسيار مفيد است و براي معالجه وسواس سودايي، از سيب شيرين بهتر است. ولي براي مبتلايان به اسهال خوني خوب نيست و اعصاب را كمي ضعيف مي‏نمايد.
آب سيب ترش كه آنرا بدون شيريني به قوام آورند، جهت درمان امراض صفراوي و سنگ كيسه‏ي صفرا مفيد است.
يكي از مشخصات خانوادگي ما اين است كه در تمام فصول سال، خدمتگزار شما هستيم، ما انواع زودرس بهاره - تابستاني - پاييزي و زمستاني داريم، و شما در هر فصل سال مي‏توانيد ما را در دكان ميوه فروشي پيدا كنيد و از طعم و بوي ما لذت ببريد و از منافع سرشار ما بهره‏مند شويد.
زبان خوراكيها جلد يك دكتر غياث الدين جزايري

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

چهارشنبه 8 دی 1389  12:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها