0

کباب زردک

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کباب زردک

 

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ شده گوسفند: 250 گرم
زردک متوسط: 4 عدد، رنده ریز شده
آرد نخودچی: به مقدار لازم
پیاز کوچک: 1 عدد، رنده ریز شده
نمک: نوک چاقو
زردچوبه: به مقدار لازم
شکر: 4/1 لیوان
آب: 4/1 لیوان
زعفران: به مقدار لازم



 طرز تهیه

مرحله 1 - گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله 2 - آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.

مرحله 3 - از مایه گوشتی باندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله 4 - برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.

مرحله 5 - کباب های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب ها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمائید.

 
نکات

# در صورتیکه مایل هستید کباب مزه ای ملس داشته باشد، می توانید 2 قاشق غذاخوری سرکه را با 2 قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و بعنوان شهد بکار ببرید.
# در صورتیکه مایه کباب قوام پیدا نکرد می توانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
# در صورتیکه بخواهید اندازه کباب ها به شکل قدیم آن باشد بایستی کباب ها را باندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.

 
 
سه شنبه 7 دی 1389  5:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها