0

واکنش به سخنان آیت ا... مصباح در مورد بیت امام (ره)

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

واکنش به سخنان آیت ا... مصباح در مورد بیت امام (ره)

مشروح سخنان رئیس مؤسسه امام خمینی (ره) در دیدار تحریریه هفته نامه ۹ دی که یکشنبه گذشته برگزار شد، موجب واکنش برخی رسانه ها شد.

به گزارش خبرآنلاین و  انتخاب،سایت رجانیوز، مشروح سخنان آیت ا... مصباح یزدی در دیدار تحریریه هفته نامه ۹دی را در تاریخ یکشنبه 6 دی 94 منتشر  کرد که در بخشی از آن   آیت ا... مصباح در مورد پیروزی بنی صدر، می گوید: «شاید از همان روز اول پیروزی انقلاب و مسئله انتخابات ریاست جمهوری در دام دشمن افتادیم. مردم کسی را با اکثریت قابل توجهی انتخاب کردند که خود امام فرمود من به او رأی ندادم، اما یکی از بهترین مبلغین آن فرد از بیت خود امام بود. بچه های خود امام، دخترهای خود امام، دامادهای خود امام...»  خبرآنلاین و انتخاب در ادامه گزارش خود   به سندی در صحیفه امام (جلد 17 صفحه 91) ارجاع داده اند  که در بخشی از این سند، بنیانگذار جمهوری اسلامی ضمن دفاع از فرزند خود(سید احمد) تأکید کرده اند: «پس از من برای انتقامجویی از من به بعضی نزدیکان و دوستانم تهمت ها که من آنها را ناروا می‏دانم بزنند و به آتشی که باید مرا بسوزانند آنان را بسوزانند و احیاناً به صورت دفاع از من انتقام مرا از آنها بگیرند.... یکی از آنان که بیش از همه احتمال انتقامجویی از من درباره او می‏رود احمد خمینی فرزند این جانب است.

این جانب در پیشگاه مقدس حق شهادت می‏دهم که از اول انقلاب تا کنون و از پیش از انقلاب در زمانی که وارد این نحو مسائل سیاسی شده است از او رفتار یا گفتاری که بر خلاف مسیر انقلاب اسلامی ایران باشد ندیده‏ ام... در امور سیاسی مدتی تهمت ها زده شد که احمد طرفدار منافقین است و من در طول مدت انقلاب مخالفت هایی از او می‏دیدم که دیگران بر آن شدت و قاطعیت نبودند ... یا مسئله طرفداری از بنی صدر، مادامی که من از بنی صدر به واسطه بعضی مصالح جانبداری می‏کردم او هم گاهی طرفداری می‏کرد و آن گاه که من پرده را بالا زده و او را برکنار کردم حتی یک مرتبه از او طرفداری نکرد و مخالفت  شدید می‏کرد...اگر به واسطه انتقامجویی از من پس از من گروه هایی به مخالفت با او برخاستند من دیْن خود را به او به عنوان یک مسلمان و یک رَحِم ادا کردم و خداوند تبارک و تعالی حاضر و ناظر است.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 10 دی 1394  7:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها