0

«باناناهانی میلک» یا همان دسر موز و عسلِ خودمان!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

«باناناهانی میلک» یا همان دسر موز و عسلِ خودمان!

مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: برای کسانی که به موز علاقه دارند یک دسر فوق العاده داریم. ترکیب موز با عسل همیشه خوشمزه است، به همین دلیل از شیر عسلی در این دسر استفاده کرده ایم.
 

باناناهانی میلک



مواد لازم:

  •   موز: 2 عدد
  •    شیرعسلی: 4/1 پیمانه
  •    خامه صبحانه: 3 قاشق سوپخوری
  •    کیک ساده پودر شده و خرد شده: 2/1 پیمانه
  •    رنگ زرد: 1 قطره
  •    بریلوی شفاف: به میزان لازم
  •    اسانس موز: یک قطره
  •    پنیر ماسکارپونه: 50 گرم


روش تهیه: 

1. قوطی شیرعسلی‌ها را به صورت در بسته  به مدت 10 ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیرعسلی‌ها کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2. موزها را له کنید و به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.

3. لیوان‌های کوچک دسری را برداشته کف آن را به اندازه 1/3 لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه باناناهانی میلک را ریخته و مجددا از بریلوی  شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

4. درصورت دلخواه می‌توانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث می‌شود کرم باناناهانی کدر و سیاه نشود.

نکته: بریلوی شفاف را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 9 دی 1394  12:35 PM
تشکرات از این پست
siryahya nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها