0

احتمال معرفی K4 نوت لنوو با ۳ گیگابایت رم در CES 2016

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

احتمال معرفی K4 نوت لنوو با ۳ گیگابایت رم در CES 2016

lenovo k3 note
 
lenovo k3 note

با این‌ که لنوو در حال بازسازی استراتژی خود در بازار تلفن‌های هوشمند است، اما سری کِی نوت (K Note) این شرکت برخلاف برند وایب (Vibe) به بقای خود ادامه خواهد داد و از نسل جدید آن در نمایشگاه سی ای اِس رونمایی خواهد کرد.

 

 اگر تا کنون با سری کِی نوت لنوو آشنایی نداشته‌اید بدون دلیل نیست. لنوو این محصول خود را برای بازارهای چین و هند در نظر گرفته و توزیع کرده بود. K3 نوت ۹ ماه پیش معرفی شد و مشخصات فنی بالا و قیمت پایین مهم‌ترین مشخصه‌ی این تلفن هوشمند بودند. نمایشگر ۵.۵ اینچی با رزولوشن Full HD، پردازنده‌ی هشت هسته‌ای مدیاتک و دو گیگابایت حافظه‌ی رم از جمله مشخصات سخت‌افزاری K3 Note بودند. این محصول با شعار قاتل نوت (Killer Note) عرضه شده و هدف اصلی آن ارایه‌ی محصولی مشابه با امکانات گلکسی نوت سامسونگ و قیمتی پایین‌تر است.

lenovo k4 note

لنوو اخیرا در توئیتر اقدام به انتشار پستی کرده که طبق آن به صورت غیررسمی حافظه‌ی ۳ گیگابات رم را برای K4 Note تایید کرده است. ظاهرا امکان انتخاب میزان کمتر حافظه‌های رم نیز در دسترس خواهد بود؛ اما نهایتا نسل جدید سری K Note از ۳ گیگابایت رم بهره خواهند برد.

 

لنوو کی نوت

پیش‌تر نیز لنوو اقدام به انتشار تصویر تبلیغاتی کرده که از آن می‌توان به مشخصاتی مانند بدنه‌ای فلزی همراه با دوربین بزرگ و سنسور انگشت پی برد. با توجه به حذف شدن سری وایب، ظاهرا نسل جدید گوشی هوشمند K Note پرچمدار جدید لنوو خواهد بود. به احتمال فراوان این غول چینی از K4 Note‌ در نمایشگاه تکنولوژی CES رونمایی خواهد کرد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 5 دی 1394  1:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها