مواد لازم:
1.کره - نصف فنجان
2.شکر سفید - نصف پیمانه
3.شکر قهوه ای – نصف پیمانه
4.کره بادام زمینی – نصف پیمانه
5.تخم مرغ – یک عدد
6.وانیل – کمی
7.آرد -یک و نیم پیمانه
8.جوش شیرین – سه چهارم قاشق مربا خوری
9.بکینگ پودر- نصف قاشق مربا خوری
10.نمک – نصف قاشق مربا خوری
11.تکه های شکلات – سه چهارم پیمانه
12.بادام زمینی تفت داده شده – سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1.کره،شکر،شکر قهوه ای و کره بادام زمینی را هم بزنید.
2.وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
3.آرد،جوش شیرین،بکینگ پودر،شکلات ، بادام و نمک را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
4. یک یا دو قاشق خمیر را بین دست ها گرد کنید .این کار را با بقیه خمیر نیز انجام دهید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12-8 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.
5.پس از این که سینی را از فر در آوردید بگذارید کلوچه کمی سرد شود.