0

پنیر را با گوجه و خیار نخورید!

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پنیر را با گوجه و خیار نخورید!

پنیر ساختار خاصی دارد به همین دلیل نباید آن را با برخی مواد غذایی همزمان مصرف کرد.حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و طب سنتی ایرانی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با طبع  سرد است ، افزود: نباید پنیر را با گوجه، خیار و هندوانه که سرد است ، خورد. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و ... می‌شود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر دچار ضعف می‌شوند .وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه یا سردی‌های دیگر باعث بروز بیماری‌ها می‌شود . بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه یا هندوانه دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن به مقدار زیادی انرژی نیاز دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که مواد سردی هستند، باعث تشدید این فرآیند می‌شود.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 5 دی 1394  8:35 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها