یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول، اعلام کرد که در دوران بازی آنقدر بد بوده که هیچ مشکلی برای کنار گذاشتن فوتبال در سن 25 سالگی نداشت.
این مربی آلمانی که اکنون یکی از بهترین مربیان دنیاست، تاکید کرد به اندازه ای عاشق فوتبال بوده که برای ماندن در این ورزش، به سمت مربیگری رفته است.
او به سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" من پولی نداشتم و آینده فوق العاده ای در انتظارم نبود اما فوتبال را خیلی دوست داشتم. من از جنبه تکنیکی خیلی خوب نبودم و از این نظر، از خودم متنفر بودم. خیلی با خودم مبارزه می کردم و بارها شد که از کلمات خیلی بدی در مورد خودم استفاده کرد.
اما عاشق فوتبال بودم و همیشه تلاش می کردم تا کمی بیش از بقیه از فوتبال سر در بیاورم زیرا تنها در این صورت می توانستم در فوتبال بمانم. همیشه دوست داشتم مربی فوتبال شوم. اگر کسی پیدا می شد و در 25 سالگی به من می گفت که فوتبال را کنار بگذارم و مربی شوم، مشکلی نداشتم؛ اما این اتفاق رخ نداد و من تا 33 سالگی صبر کردم."
کلوپ فاش کرد که بعد از جدایی از دورتموند، قصد داشت مدت بیشتری استراحت کند اما پیشنهاد لیورپول، باعث شد تا در تصمیمش تجدید نظر کند:" وقتی سرانجام دورتموند را ترک کردم، تلاش کردم استراحت کنم؛ یک استراحت واقعی. 4 ماه اول برایم حکم تعطیلات را داشت. سپس پیشنهاد یک باشگاه بزرگ از راه رسید."