0

دولت امام زمان(عج) مظلومانه نخواهد بود

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

باشگاه خبرنگاران/ حجت‌الاسلام و المسلمين عليرضا پناهيان:
علت مظلوميت حاکميت اسلامي در صدر اسلام، کريمانه برخورد کردن رسول خدا(ص) و اميرالمومنين(ع) بود. اولياء خدا بزرگوارانه برخورد مي‌کردند، منافقان هم سوء استفاده مي‌کردند و مردم هم بي‌بصيرتي نشان مي‌دادند.

در خطبۀ غدير حضرت رسول(ص) فرمود: «اگر مي‌خواستم نام آنها(منافقين) را افشا کنم، يا با دست آنها را در ميان شما نشان دهم، مي‌توانستم! ولي به خدا قسم در ارتباط با آنها کريمانه برخورد کردم؛

وَ لَوْ شِئْتُ أَنْ أُسَمِّيَ بِأَسْمَائِهِمْ لَسَمَّيْتُ- وَ أَنْ أُومِيَ إِلَيْهِمْ بِأَعْيَانِهِمْ لَأَوْمَأْتُ وَ أَنْ أَدُلَّ عَلَيْهِمْ لَدَلَلْتُ وَ لَکِنِّي وَ اللَّهِ فِي أُمُورِهِمْ قَدْ تَکَرَّمْت‏»(احتجاج/59/1)

يکي از وجوه برخورد بزرگوارانه و کريمانۀ اولياء خدا با اشاره سخن گفتن آنان است. که نمونه‌هاي فراوان دارد.
دولت کريمه‌اي که ما منتظر آن هستيم، شبيه همان دولت کريمۀ رسول الله(ص) و اميرالمؤمنين(ع) است.

سوال اين است که اگر دولت امام عصر(عج) هم همان‌گونه کريمانه باشد، آيا همانطور مظلوم واقع خواهد شد؟
پاسخ اين است که دولت امام زمان(ع) مظلوم نخواهد بود، بلکه مقتدر خواهد بود.

به دو دليل:
اولا مردم بصيرت دارند و اشاره‌هاي مولايشان را مي‌فهمند.
ثانيا خواص و ياران ارشد حضرت اشاره‌هاي مولايشان را با قدرت عمل مي‌کنند.
در صدر اسلام اشاره‌ها را نمي‌گرفتند يا نمي‌خواستند بگيرند.
در زمان ما هم، امام(ره) غالباً عليه بني صدر با اشاره سخن مي‌گفتند. حتي بعضاً به‌ظاهر از بني‌صدر تعريف هم مي‌کردند.

بايد مستندي از اشاره‌هاي امام تهيه شود تا حالا که همه چيز روشن شده، ببينيم چگونه امام(ره) بزرگوارانه و با اشاره سخن مي‌گفتند و مردم و مسئولان بايد مي‌فهميدند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 2 دی 1394  12:09 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها